2777
2789
عنوان

امتحان زیست دهم

95 بازدید | 14 پست

امتحانم شنبه اس،فصل ۱و۲و۳ و گفتار ۱ فصل ۴ 

فصل ۱و۲ رو زیاد تو طول ترم خوندم ولی ۳و۴ رو نه. بنظرتون چجوری جمعش کنم ک ۲۰ بشم؟

خفتگان را گر سبکباری خویش است شبروان را رنج بیداری خویش است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه سوال فقط کتابو بخونم کافیه یا درسنامه خیلی سبز هم بخونم؟؟ آخه درسنامش خیلی طولانیه 

یه سوال فقط کتابو بخونم کافیه یا درسنامه خیلی سبز هم بخونم؟؟ آخه درسنامش خیلی طولانیه

درسنامه خیلی طولانیه نکات بدرد نخور خارج از کتاب زیاد داره یا خوندنش فقط وقتتو هدر میدی

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

درسنامه خیلی طولانیه نکات بدرد نخور خارج از کتاب زیاد داره یا خوندنش فقط وقتتو هدر میدی

خودمم نظرم همینه امروز از رو درسنامه خوندم واقعا حوصلم سررفت‌ طولانیییییی 

گفتم یکم نکته های اضافی م بخونم آخه معلم مون امتحاناش خیلی سخته... ولی نمی تونم همین کتابو می خونم.

خودمم نظرم همینه امروز از رو درسنامه خوندم واقعا حوصلم سررفت‌ طولانیییییی گفتم یکم نکته های اضافی م ...

درسنامه اصلا بدرد نمیخوره مگر اینکه نه کسی باشه برات یه مطلبی رو توضیح بده نه دسترسی به اینترنت داه باشی اونوقت مجبوری بری سراغش 

نمونه سوال تشریحی کار کن و تست بزن که نکات جدید یاد بگیری در کل کتابو و نکات شکل هارو کامل و مفهومی یادبگیر یو بخونی حله

فعالیت ها هم فراموش نکن حتماً بخونشون از فعالیت‌ها به ما سوال میدن همیشه 

درسنامه اصلا بدرد نمیخوره مگر اینکه نه کسی باشه برات یه مطلبی رو توضیح بده نه دسترسی به اینترنت داه ...

دقیقا 

فقط حیف شد امروز وقتمو هدر دادم از رو درسنامه خوندم🤦🏼‍♀️

اشکال نداره عزیزم هنوز وقت داری میتونی جمعش کنی🤍✨

امیدوارم خیلی استرس دارم دعا کن نمره م خوب شه❤️