2777
2789

سه روز پیش رفتم اصلاح با وکس.. اولین بار بود اصلاح میکردم..از کرم بعد از اصلاح استفاده کردم ولی خیلی تاثیر نداشت.

صورتم خیلی حساسه و سفیده ینی وقتی جوش میزنه قشنگگگک معلومه الانم صورتم پرررر شده از جوش های ریز

نمیدونم چیکار کنم😭میشه یه راهکار بدین🥲

لطفا نگید چرا با وکس اصلاح کردیو..چون تحمل درد ندارم نتونستم با بند اصلاح کنم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

خوب میشه آبرسان و مرطوب کننده بزن . 

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا وقتای عادی هم میشه استفاده کرد؟

اره عالیه درکل

تا وقتی میزدم پوستم شفاف بود همه بهم میگفتن🥲💔قیمتشم گرون نیست من فقط شبا میزدمم تازه اگه ۲ باز بزنی صبح شب بهتره

💍♥️

تونر سیگل بخر صورتتو هی باهاش تمیز کن روزی ۲بار زود میره لکشم‌نمیمونهاگه پوستت چربه سبزشو بخر خشکه ص ...

مرسی از راهنماییت🤍🦋

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

ففط برا پاک کردن ارایشه یا مرتب صبح و شب بزنیم خوبه؟

نه عزیزم پاک کننده ارایش نیست

صورتتو بشور بعد با پد یا پنبه صورتتو باز باهاش تمیز کن عمیقی صورتتو تمیز میکنه

صبح بعد شستن بزن شبم بشور و بزن یا فقط شب بزن 

💍♥️

ففط برا پاک کردن ارایشه یا مرتب صبح و شب بزنیم خوبه؟

نه عزیزم پاک کننده ارایش نیست

صورتتو بشور بعد با پد یا پنبه صورتتو باز باهاش تمیز کن عمیقی صورتتو تمیز میکنه

صبح بعد شستن بزن شبم بشور و بزن یا فقط شب بزن 

💍♥️