2777
2789
عنوان

بین دوراهی ازدواج و مجردی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 60 پست
گفتم استان خودمی معرفی کنم والا دارم شاخ درمیارم

من خراسان جنوبی ام . یکی اونجا یکی سیستان وبلوچستان . دختراش واقعا قیافه هاشون زیر معمولیه . وضعیت مالیشون معمولی . ولی توقعات بوندس لیگا . میگم ک طرف معلم باشه اونجا ب کارمند حتی راضی نیست.  عجیبه.  ولی مثلا تو  شهرای دیگه یا قیافه های خیلی خوب .. دخترای پایه و شادو عاشق پیشه  و حتی معلم با کمتر از خودشونم دیدن ازدواج کردن . مث طرفای شمال یا ترکا . شیراز

خدا نکنه .والا با این وضعیت میترسم ب زور منو بشونن سفره عقد . کیس مدهبی واقعا سلیقم نیست. ولی خانوا ...

مگه دختر۱۲ ساله ای که به زور بشوننت سر سفره عقد

خودت عاقلی با هر دختری که دوست داری ازدواج کن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره قبول دارم که خیلی از دخترا پول پرست شدن

اما یعنی فقط به خاطر کارمند بودن رد کرد؟ اخه معلم خودشم کارمنده

انتظار جراح و دندانپزشک و وکیل و اینا داره؟!!!

شایدم رد کردنش یه دلیل دیگ داشته اومده کارمندی رو بهونه کرده

مگه دختر۱۲ ساله ای که به زور بشوننت سر سفره عقدخودت عاقلی با هر دختری که دوست داری ازدواج کن

محدودیت دارم . مثلا مادرم میگه فقط با دختری از شهر خودت.من شهر دیگه نمیرم خواستگاری

آره قبول دارم که خیلی از دخترا پول پرست شدناما یعنی فقط به خاطر کارمند بودن رد کرد؟ اخه معلم خودشم ک ...

نه واقعا . همه چیم اوکی بوده . حداقل در حد دختر بودم یا بالاتر . 

محدودیت دارم . مثلا مادرم میگه فقط با دختری از شهر خودت.من شهر دیگه نمیرم خواستگاری

تو شهر خودتون هم حتما دختری هست که شما دوستش داشته باشید

پس اینقدددددددددددر ناامید نباشید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
تو شهر خودتون هم حتما دختری هست که شما دوستش داشته باشیدپس اینقدددددددددددر ناامید نباشید

دیگه شما ببینید سالی یک کیس بهم معرفی میشه بعدشم شهررکوچیکی هست. من خودم مگه چن سال قراره جوون باشم؟

دیگه شما ببینید سالی یک کیس بهم معرفی میشه بعدشم شهررکوچیکی هست. من خودم مگه چن سال قراره جوون باشم؟

خب بگید بیشتر معرفی کنن یا از دوستانتون بخواهید معرفی کنن

خودتون دست به کار بشید

کاش شهر من بودید خودم یه دختر خوب پیدا میکردم براتون

چرا خودت کسی رو انتخاب نمیکنی؟تو همکاراتو یه جمعییه توری چیزی

تو این شهرای محروم تور کجا بود؟ دختراش خونگی و مذهبین.  اصن ی وضعی. همکارام ک کلا مردونه هست . از کجا انتخاب کنم؟

منم جایی رو سراغ ندارم . تو خیابونم ک نمیشه.  تنها جاش مجازیه ک شهرای دیگه هستن 

کدوم شهر هسنید .

نمیتونم اینجا بگم شناسایی میشم ببخشید