2777
2789
عنوان

کسی که تو آشنا کیس مناسب برای ازدواج نداره باید چه غلطی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 46 پست
حالا شغلاشون چی هس؟ خوبه؟من خودمم مجردم فک میکنم اگ معلم بودم چقد خاستگار داشتم 😂😂

من همیشه گفتم کیفیت خاستگار مهمه ن کمیت 

من معلمم خاستگار دارم ولی اصلا خوشم نمیاد اولش مامانه میاد بعد پسره و برای همین ردشون میکنم 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتم دعانویس سه سال پیش گف دعا دارین باطلم کرد برامون بازم هیچ آدم در سطحمون نمیاد واسه من ک اصن خوا ...

مستقیم میگن بیا خونه؟خب اول باید طرفو وابسته کنی همه اولش برا رابطه جنسی میان دیگ

چند سالته ؟!شاغلی؟!قیافت جوری هست ک ی پسر با لول ازت خوشش بیاد؟!

شاغل نیستم همه اطرافیان میگن خیلی خوشگلو بامزه ام همیشه بین دوستام هرکی عکسارو میبینه حتی دوستامم بهم گفتن میگن این اسمش چیه چه خوشگله ولی همون دوستام همشون متاهلن فقط منم ک موندم، 

مستقیم میگن بیا خونه؟خب اول باید طرفو وابسته کنی همه اولش برا رابطه جنسی میان دیگ

خب بعد ۶ماه چیکارش کنم؟ اولا ک اصن کسی ک نیتش خونه هس نهایت دوماه تلاش میکنه ،بعد میره با کسی ک قبول میکنه من با یه نفر یک سال بودم فقط همین یدونه نگف رابطه اونم بعد یه سال گف شرایط مالیم جور نشد میبینی ک!