من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من همیشه خدا تو اضطراب شدیدم. همه اش نگران بچه و شوهر و خانواده امم.
من به دارم درمانی اعتقاد دارم. واقعا بهتر شدم. حتی اگر لازم باشه تا آخر عمر بخوریم از ضرری که این افکار مسموم و حرکات وسواسی میزنه بدتر نیست. من گاهی حس میکنم باعث خجالت بچه ام میشم. با تعجب به یک سری کارهام نگاه میکنه و خودم شرم میکنم. ولی دست خودمم نیست،😔
اره من مامانم زیر نظر طب سوزنی و سنتی بود یه اتاقی ک اونجا برای مامانم طب سوزنی انجام میداد یه خانوم جوونی داشت بادکش گرم و طب سوزنی میکرد میگفت چندین ساله وسواس فکری و افسردگی داره با طب سنتی و سوزنی تونسته خیلی جلو افکارشو بگیره
خانومی ام ک داشت پشتتو بادکش گرم میزد میگفت این خانوم تجمع سوداش خیلی بالاس براهمین پشتشون کبود شده و اون کبودی ها سودایی ک داره خارج میشه از بدنش
به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
منم خیلی میترسم بچه هام مثل خودم وسواس بگیرن بالاخره رفتارم روشون اثر داره بخاطر همین وقت کرفتم از د ...
پسر من علنی میگه مامان چرا این کارها رو میکنی؟ مریض شده بود من فقط گریه میکردم و اون عصبی شده بود. تا جایی که بهم گفت اگر ادامه بدی میرم تو اتاقم و دیگه در نمیام
اما ب محضی ک داروشو قطع کنه با شدت بیشتری وسواسش برمیگرده
اینجوری نیست. من بودم. نمیگم برنمیگرده ولی با شدت و ... نه. به مرور با اتفاقای بد تو اطرافیان دوباره اون حالتها برمیگرده. اما من حاضرم تا عمر دارم دارو بخورم و خلاص شم از این همه حس م افکار بد😭