2777
2789
چرا چندی ؟

بادکش انجام بده و حرکات ورزشی حجامت مخصوص هم داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه باید قبل بسته شدن هورمون رشد میزدی ک اونم خیلی ضرر داره

چ ضرری داره

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

با آمپولی چیزی بلدتر نمیشه ؟

قرص بخور برچ دکتر حتما بع ن حس ت نشه الان راه های بیشتری داره بزرگ شی هسچ راهی نداره 

آلارژنین میخورن 

دختر همسایه ما ی قرصی میخوره 2ماهه قشنگ 5سانت بیشتر بلند شده

چ ضرری داره

پوکی استخوان و ناباروری و بهم ریختن هورمونها و بهم ریختن هیکل بدنت مهم ترین ضررهاش هست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
برات میپرسم حتی 300هزار تومن بود 60تا توش بود 60روز دکترغدد فک کنم بهش میگن میگن بعد از پریود شدن تا ...

خیلی ممنونم ازت میتونم درخواست دوستی بدم وفتی پرسیدی اونجا بهم بگی