2777
2789
عنوان

چه وضعشه واقعا چقدر زندگی هاسخت شده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 35 پست
نه من کتاب سگ ولگردشو گرفتم چنتا داستان با هم بودکلا داستانای مشروطه همش افسردگی پس از زایمان میاره� ...

واجب شد برم بخونمش

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون بیشتر انسان ها به جای اینکه به امور معنوی بپردازن، همه چیزشون شده، دنیا و لذات دنیا

غافل از اینکه خود خدا گفته من آرامش را در آخرت گذاشتم، مردم در دنیا دنبالش میگردن

غافل از آخرت که اینجا فقط محل عبوره 

وقتی هم دیدت بشه، یه دید دنیایی، حاصلش این همه مشکلات و افسردگی و... میشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
واجب شد برم بخونمش

😂🤦‍♀️ای بابا بد شد که

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

ولی واقعا تایپیک خیانت زیاد شده مردا چشونه واقعا!!!!

مردا. زنا جفتشون مقصرن پایبند به زندگی نیستن مثل قدیم ها آبرو براشون مهم نیست 

چون بیشتر انسان ها به جای اینکه به امور معنوی بپردازن، همه چیزشون شده، دنیا و لذات دنیاغافل از اینکه ...

من که همش دعامیخونم وصداش میزنم وتاجایی که بتونم خدمت به خلق میکنم وضعم اینه پس حالات معنوی خیلی کمک کننده نیست

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

خودم کم افسرده ام قشنگ میخوام روانی بشم 😂

بیخیال بابا بشین کتاب آبنباتارو بگیر عشق کنی

طنز قوییییی  لهجه بهشششت  عشقه لامصب  

از مهرداد صدقی  ۵ تا جلده  زندگی میکنی باش

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

بیخیال بابا بشین کتاب آبنباتارو بگیر عشق کنیطنز قوییییی لهجه بهشششت عشقه لامصب از مهرداد صدقی ۵ ...

چه جالب نشنیده بودم اسمشو واجب شد هر دو تاش رو با هم بخونم تا قشنگ مغزم رد بده 😁

چه جالب نشنیده بودم اسمشو واجب شد هر دو تاش رو با هم بخونم تا قشنگ مغزم رد بده 😁

تو اونو بخر ببین اصن دیگه گذرت به اون کتاب افسردگیا میخوره یا نه😁♥️🧡

بیخیال بابا بشین کتاب آبنباتارو بگیر عشق کنیطنز قوییییی لهجه بهشششت عشقه لامصب از مهرداد صدقی ۵ ...

شوهرمن همیشه میخونه عاشق این کتاب هاشده

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

شوهرمن همیشه میخونه عاشق این کتاب هاشده

خیلی عالیههه😍😍 من زیاد اهل کتاب نیستم ولی اینو با ولع تمومش کردم😋😁