2777
2789
عنوان

دیگه از دست شوهرم خسته شدم

215 بازدید | 16 پست

تا میام خونه روستامون سریع میگه من میرم پیش دومادمون یا مادرم یا کسی دیگه بعد میگم باشه اشکالی ندارد فقط یه لحظه بچه رو بگیر وسایلا رو بزارم خب تا کارامو بکنم حداقلش نیم ساعتی کار می‌بره دیگه ،بعد بهم برگشته میگه ها تو الان می‌دونی من میخوام برم پیش فلانی از عمد داری طولش میدی نمی‌دونم منظورش از این حرفا چیه یه دفعه سر همین حرفا بحث طلاق رو پیش آوردم گفتم نمیتونم این مزخرفاتتو تحمل کنم یا دیگه بهم میگه ها دختر خاله ام تصادف کرده از ترس تو جرات ندارم برم بیمارستان حالا جالب این جاست اون چند روز هر روز رو می‌رفت تا شب پیش خاله اش تو بیمارستان میموند

نمیدونم چرا حس میکنم مقصر خودتی😑

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا خودت حساسش کردی

نمی‌دونم والا از چه لحاظ یعنی حساسش کردم؟آخه خواهراش این اخلاقو دارن که شوهراشون جایی نباید برن من فکر میکنم شوهرم فکر می‌کنه همه خانوما مثل هم هستن

نمیدونم چرا حس میکنم مقصر خودتی😑

آخه از چه لحاظ؟خواهراش معمولا نمیزارمش شوهراشون برن جایی یا میان پیش این تعریف میکنن شوهرمون فلان جا رفته میگم نکنه شاید فکر کرده همه خانوما عین همن

خب نمیشد که نره تو اون شهر اونا کسی رو ندارن اگه هم میخواد کاری کنه به درک بره بکنه من دیگه هیچی برا ...

خودت رو دادی بهش فکر کردی شوهرت اگه بره کاری نمیکنه؟اتفاقا وقتی ببینه ازادی میدی بهش دفعه بعدی تو همچین موقعیتی بهت میگه به خودم مربوطه........

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
آخه از چه لحاظ؟خواهراش معمولا نمیزارمش شوهراشون برن جایی یا میان پیش این تعریف میکنن شوهرمون فلان جا ...

گلم رویه زندگیتو عوض کن 

فقط کافیه بیخیال باشی نسبت بهش همچی درست میشه

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂