2777
2789
عنوان

آقایون بنظرتون این پسر هوله❓

185 بازدید | 25 پست

میخواستم از چشمم بیوفته پس شمارشو دادم دوستم که مخشو بزنه.. اولش پسره گفت اشتباه گرفتین و قطع کرد

دفعه بعد یکم حرف زدن دوستم پرسید چیکار میکنی گفت درس میخونم گفت از چه ساعتی امتحان داری پسره جواب داد فلان و فلان بعد دوستم گفت مزاحم درس خوندنت نشم پسره جواب داد انگار دارین میشین، درباره رشته دوستم پرسید بعد فهمید دروغ میگه یبار دیگه قطع کرد گوشیو

دوباره دوستم بهش زنگ زد گفت دوست دختر داری؟ پسره اولش گفت آره بعد با یکم اصرار آهی کشید و گفت ندارم

یذره دوستمو بازجویی کرد گفت کی شمارمو بهتون داده و فلان.

بعدش باز گوشی رو قطع کرد.

بعد به دوستم پیام داد با لحن طلبکارانه و فکر کنم فهمید من پشت قضیه بودم چون یسری مشخصات داد که فلان روز فلان جا اومده بودی. بعد هم گفت همه چی رو توضیح بدین خانم یا آقای محترم

دوستمم گرفت بلاکش کرد فرداش پسره با یه شماره‌ی دیگه زنگ زد و باز بلاکش کردیم

بنظرتون این پسره حدس زده من پشت قضیه بودم و برا همون کنجکاوه، یا نفهمیده منم و هوله، یا اینکه چون دخترباز نیست براش عجیب بود برا همون کنجکاو شده؟ نظرتون چیه درموردش؟

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

ن این گلی است از گلهای بهشت😐

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینیااا سطح دغدغت تو حلقم

الان سطح دغدغه خودتون چیه مثلا؟! منم اینجا چیزی رو گفتم که بنظر میاد راه حل داشته باشه وگرنه منم دغدغه های حل نشدنی خودمو دارم

خوشت نمیاد میتونی از تاپیکم گم شی بیرون

اصلا به چه حقی وارد نینیسایت شدی ها؟

به نظرم دلش بوده برای آشنایی اما ازینکه تو پشت قضیه باشی میترسیده

🥲🥲🥲 همه دوستام میگن هول بنظر میاد

ینیااا سطح دغدغت تو حلقم

درست حرف بزن سایت عمومیه دوست داشته تاپیک بزنه 

مسلما برای کسی که با ده نفره اینا دغدغه نیست

ولی کسی که به نفر توی زندگیمه خیلی مهمه براش طرف چجور ادمیه

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

درست حرف بزن سایت عمومیه دوست داشته تاپیک بزنه مسلما برای کسی که با ده نفره اینا دغدغه نیستولی کسی ک ...

بوس برایت سیسی💅💕

نود و نه درصد این روابط پوچه خودتو اذیت نکن

میدونم میدونم

ولی نمیدونم چمه دیشب از چشمم افتاد صبح دیدمش و باز دلم رفت براش🥲

میدونم میدونمولی نمیدونم چمه دیشب از چشمم افتاد صبح دیدمش و باز دلم رفت براش🥲

چرا  با یه شماره دیگه زنگ زد بلاک کردی؟

به نظرم نباید بلاک میکردی 

اونجوری مشخص میشد برای کنجکاویه یا ..

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

چرا با یه شماره دیگه زنگ زد بلاک کردی؟به نظرم نباید بلاک میکردی اونجوری مشخص میشد برای کنجکاویه یا ...

آخه دوستم رفته خونشون بعد منم میترسم تو دانشگاه آبرومو ببره پسره، و میترسم دوستم گیج بازی دربیاره و من رو لو بده برا همون گفتم اصلا جوابشو نده و بلاک کنه. دوستم شنبه برمیگرده بهش بگم شنبه آنبلاکش کنه؟