2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از شوهرم و پسرم بدم میومد حس میکردم بدترین بوی دنیا رو میدن،آب بدم میومد یخ میخوردم،لیموترش میک میزدم سیب زمینی آب پز و میوه میخوردم،از بوی حموم و انباری و سرویس بدم میومد،از خمیر دندون و چایی و کرم حالم ب هم میخورد

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

عجیت ترین ویارو من داشتم هیچی نمی تونستم بخورم.  فقط یه چیز طبیعی ترش دلم می خواست تا این طعم بد دهنمو از بین ببره.  .  فقط کیوی کال بود اون زمان نمی تونستم صبر کنم تا برسه تو یخچال می خوردمو بالا میاوردم.  می خورم و دهنم پر خون میشد از ترشی زیاد کیوی کال.  شوهرمو نمی تونستم تحمل کنم و خیلی چیزای دیگه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

ویار ب خونه ش داشت ۹ماه کامل تو خونه ش نموند شوهر بدبختش اواره بود زنه هم هر چند روز ی بار چمدون ب دست این ور و اون ور بود

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

خانوما پربازدید شد اول واسه ظهور حضرت مهدی عزیزمون دوم‌واسه خونه دارشدنم ی صلوات میفرستین اجرتون ب ...

حاجتتروا ان شا الله توروخدا برا درست شدن انتقالیم دعاکنید خیلی توعذابیم میخوام برگردم شهرمون دعاکنیدجورشه سال جدیدان شا الله

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

بچه اولم به شدت از همسرم بدم میومد احساس می‌کردم همش بو میده تا نزدیکم میومد بالا می‌آوردمبرای دومی ...

عزیزم میشه بگی کدوم یک از بچه هات بیشتر شبیه باباشه؟ 

منم سر بارداری اولم دلم میخواست همسرم پیشم باشه همیشه و ویارشو داشتم انگار حتی وقتی میرفت سر کار من گررریه میکردماااا تا وقتی بیاد 😂

دخترم شبیه باباشه نسبتا 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨