2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویار بد داشت میگفت شوهرش نیاد پیشش یکیم شنیدم ویار خاک داشته خاک میخورده🥴🌹

منم ویار خاک داشتم😂

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

مادر شوهرم ویار پرستو کرده پرنده پرستو تو آسمون دیده گفت آب تو دهنم جمع شده گفتم خدایا یعنی میشه من یکی از اینا رو بخورم☹️

خودمم از منی همسرم حالم بد میشد یعنی احساس میکردم بو مرداب میده اعصابم بهم می‌ریخت، الان میگم اون موقع چرا اینجوری بودم 😂😂

بهت داد؟

آره بنده خدا پاکتش گرفت سمتم منم گفتم اگه امکانش هست خودتون یه دونه بدید 😂😂😂😂😂 وای یادشم میوفتم خجالت میکشم آقاهه با پسرش بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من خودم از بوی مایع ظرفشویی پریل متنفر بودم🤣از بوی خمیر دندون هم همینطور

وای چه جالب شاخ درآوردم 😆 منم دخترم باردار بودم از بوی مایع ظرفشویی پریل متنفر بودم الانم بعده یکسال به شوهرم میگم اصلا پریل نخره حالم بد میکنه دوباره

من عاشق ترشی گل سیر بودم.. یه 10 کیلویی خریده بودیم و هرروز حتما با نهار یا شام سر سفره میاوردم... ولی از روزی که حامله شدم اصلا دلم نمیکشید.. حتی بوش که به دماغم میخورد حالم بد میشد.. اصلا ازش بدم میومد😐😂

بعد از زایمان دوباره ازش خوشم اومد😁

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

سر بچه اولم هم 4ماه اول از همه بویی حالم بد میشد.. حتی بوی خوب صابون و شامپو 

حتی شوهرم یه ادکلن داشت که خیلی بوشو دوس داشتم و دلم میخاست همیشه همون ادکلن رو بزنه... ولی تو حاملگی از بوی اونم بدم میومد

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»