2777
2789
یکی دیگشون میگفت اهنگ با هندزفری گوش دادم بچم کر نشه

یکی دیگه شون می‌گفت باردارم چایی میتونم بخورم یا نه ؟ بعد که کاربران می پرسیدن چطور مگه مشکلی یا منعی داری برای چای نخوردن ! 

خیلی حق به جانب می گفت وااااا خوب چایی ضرر داره!

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به پدرشوهرش ویار داشت

میدید حالش بد میشد 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من اصلا اینجور نبودم اگر غذایی دلم می‌کشید درست میکردم میخوردم دیگه حل میشد

خوش به حالت...من خودم و خیلی های دیگه هنوزم چشممون دنبال همون هاست و هیچ وقت از دلمون بیرون نمیره....من اصلا الان ترشی نمیتونم بخورن ولی هنوزم دلم اون ترشی مادرشوهرم رو میخواد که به ما نداد

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

سلامپستان گاو رو مگه میخورن؟ همون سیراب شیردون؟

نه سینه ی گاو .اره تو شما کبابش معروفه 

خیلی خوشمزس بخر بشور کباب کن با نمک و آبلیمو بخور 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
به پدرشوهرش ویار داشتمیدید حالش بد میشد

این یه کلک بوده😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

یعنی مثلا امروز بی بی چکش مثبت شده اومده ۲۰۹ تا تاپیک زده که وااااای هفته پیش یه قاشق بستنی زعفرونی ...

من موندم بعضیا با این حد از اطلاعات چطور باردار میشن بخدا. راست میگی بعضی وقتا چنان سوالات چرتی میپرسن آدم فک میکنه سرکار باشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
وکارهای عجیب خودم،بچه اولم ۲سال بود از ی پیرهن داشت بدم میومد اونم گریه میکرد میگفت همین همیشه باید ...

من باید اب خونه مادر شوهر خواهرم میخوردم دامادم هرروز بطری اب برام میاورد

کاربر سال 98هستم

من خودم به هیچی ویار نداشتم نه بدم میومد نه خوشم میومد حالت عادی بودم چی میشد یه چی ببینم دلم بخواد 

فقط یبار تو خیابون یه آقایی داشت از این شیرینی کره ای ها میخورد داغ درست میکنن اسمشو نمیدونم 

نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو ذهنم گذشت گفتم یه دونه به من میدی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من یه غذایی خونه مادرشوهرم خوردم که همیشه تعجب میکنم اون غذا چطور از گلوم پایین رفت ولی اون لحظه خییییلی برام خوشمزه بود ،شایدم واسه این بود که همیشه گشنم بود و نمیتونستم غذای خودمو بخورم 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤