2777
2789
[QUOTE=367788525]من الان باردارم اصلا اشتها ندارم به هیچی میل ندارم از همه بویی بدم میاد یعنی تا کی ...

آره، سنگ کلیه هم دارم یک هفته دردش شروع شده هر روز آرزوی مرگ دارم

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که از ماه اول تا پنج از همه چی دنیا بدم‌ میومد مدام در حال بالا آوردن بودم ...یادم میشستم گریه میکرد از شدت تهوع و چاره ای جز تحمل نداشتم اما بعد اینکه حالم بهتر شد ، سر بارداری دخترام بشدت به غذا و خوراکی شیرین تمایل داشتم اما سر بارداری پسرم همش ترش می‌خوردم ..برای بارداری دختر آخرین هم بشدت دلم انار میخواست یک جوری که تو تابستون رفتم از آب اناری ، انار دون شده منجمد خریدم مزه برفک میداد ...

خانما من دوران بارداری خیلی ویار ندارم یا به چیزی حساس نیستم ولی بعد زایمان بشدت ویار دارم هرچیزی که میبینم باید بخورم 

میرفتم خونه مادرشوهر بوی چایی دم کشیدش مستم میکرد 

کیا اینجور بودن 

من از بوی خونمون یخچال کباب قورمه سبزی شوهرم بدم نیومد برا همین بیشتر خونه مامانم بودم عاشق کله پاچه سیرابی هندونه بودم اونم تو زمستون خدایی شوهرم تو شعرای دیگه می‌رفت ک تو زمستون برام هندونه جور کنه هر چی عطر و ادکلن و خوشبو کننده گرفت ک کمتر از خونه و خودش بدم بیاد ولی چیکار کنم