2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم ،یخچال مون دشمن خونی ام شده بود ،شوهرم در یخچال رو باید با هماهنگی با من باز میکرد از بوی یخچ ...

من از بوی یخچال خونه مامانم بدم میومد،🤯

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خودم ،یخچال مون دشمن خونی ام شده بود ،شوهرم در یخچال رو باید با هماهنگی با من باز میکرد از بوی یخچ ...

من از بوی یخچال خونه مامانم بدم میومد،🤯

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

نون رب با پاستیل میخوردم 

خاک تو سرم

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

عاشق زرشک پلو ومرغ بودم اگه صبحونه ناهار وشام هم زرشک پلو ومرغ میخوردم سیر نمیشدم اما دستمون خالی بود هفته ای یکی دوبار بیشتر نمیتونستم درست کنم اشکم درمیومد

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

من سرپسراولم ازگوشت گوسفندبدم میومد نمیخوردم شیرومیوه هم همینطور

سردومی ازگوشت مرغ بدم میومد وهمچنین اب نمیتونستم ابوبه تنهایی بخورم دومشت قند توش میریختم تابشه ابقندو بخورم اخرشم دیابت بارداری گرفتم😅

خودم قبل حاملگی ازشله زردمتنفربودم اماتوحاملگی  هرروزمیخوردم  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم

هنوزم عاشقشم کلی درست میکنم و بالذت میخورم انگار تو بارداریم ازش سیرنشدم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

خودم

از تلویزیون بیزار شده بودم

۹ ماه تموم تی وی خونه خاموش بود

الانم ک دخترم ۱۴ ماهشه تازه ۳.۴ ماهه تلویزیون دیدن رو شروع کردم

وای صفحه تلویزیون رو میدیدم عوق میزدم

و البته از اشپزخونه

فقط از اشپزخونه مون بدم میومد

ویار به تلویزیون

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینم اش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۳، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

در حد مرگ دلم میخواست سفیداب گاز بزنم🤮🤢

از زرشک متنفرم همیشه ولی بارداریم بشدت هوس زرشک پلو کردم😅🤣

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.