2777
2789
منم ازین پیام دلم گرفت انگار چون زنداداشه ویار داشتنش هم باید مورد پسند باشه... مگه ناز کردن اونجوری ...

بارداری اولم تا چهار پنج ماه چیزی نمیخوردم فقط یخمک.. شوهرمم عین احمقا هرهفته میگفت بریم خونه بابام.. هرچی میذاشتن سر سفره عوق میزدم بعد چندوقت پدرشوهرم باهام حرف نمیزد منو میدید اخم میکرد.. از مادرشوهرم پرسیدم چیزی شده گفت ناراحته میگه عروس ناز میکنه هرچی میذاریم سرسفره کلاس میذاره نمیخوره.. گفتم یعنی شما نمیدونید ویار اینا رو.. گفت نه والا هفت تا زاییدم از این چیزا نداشتم.. بخدا اینقدر اذیتم کردن.. هرچی شد گفتن ناز میکنه خدا نگذره ازشون.. ادم اینقدر پست و حقیر

ویار به شوهرم و خونه م با اومدن  اسم شوهرمم استفراغ میکردم بعد ۴ماه رفتم خونه بیچاره دم در منتظرم بود تا دیدمش جلو روش بالا آوردم بچم پسر بود از پسرا متنفررررر بودم دختر بود از دخترا متنفررررر بودم کلا تو بارداریام از آدمیزاد جماعت بدم میاد انگار بدهکارمن و من طلبکارشونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

ویار به شوهرم و خونه م با اومدن اسم شوهرمم استفراغ میکردم بعد ۴ماه رفتم خونه بیچاره دم در منتظرم بو ...

خدا خیرت بده دختر، الان این متن ُ خوندم و بلند زدم زیر ِ خنده. خداروشکر کسی خونه نیست از صدای خنده هام بیدار شه😁😁😁

گفت رفتم دستشویی عمومی،اونجا بوی زولبیا و بامیه رو حس کردم ، بعد دیگه هوس کرده بود، چندجانبه سر زدن ...

من رفته بودم دشوری . قبل من مادرشوهرم رفته بود دیابت داره .. بوی ابمیوه پاکتی قدیما سیب موز میومد.عوق زدمااااا

بعد این همه سال هنوزم ازون بو متنفرررررررم

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
گفت رفتم دستشویی عمومی،اونجا بوی زولبیا و بامیه رو حس کردم ، بعد دیگه هوس کرده بود، چندجانبه سر زدن ...

من رفته بودم دشوری . قبل من مادرشوهرم رفته بود دیابت داره .. بوی ابمیوه پاکتی قدیما سیب موز میومد.عوق زدمااااا

بعد این همه سال هنوزم ازون بو متنفرررررررم

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

من از سینک روشویی بدم میومد ،میدیدم عق میزدم ،

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

سر بارداری اولم از بوی سفره خونمون متنفرررررر بودم

سر بارداری دومم از شیر به طرز وحشتناکی حالم بهم میخورد، در تمام طول بارداریم یه لیوان شیر هم نخوردم.

جوری ازش بدم میومد که حتی اگه کسی جلوم از شیر حرف میزد، بالا می آوردم

ولی تو هیچ کدوم از حاملگی هام هوس چیزی نکردم🥲

همه پیانو رو نخوندم من برای دخترم 

سیب میخاستم یه سیب سبز باشه  نه ترش باشه نه شیرین نه آب دار باید یجور خاصی می‌رود از اینا که گاز میزدی دهنت پر آب بشه!!!

چقد بنده خدا شوهرمو فرستادم بگیره میگرفت تا چند روز مورد پسندم نبود!!!

آخر سر هم از روز بازار ازین میوه ها که میزان تو سبد یکم لک دارن و واسه لواشک و مربا می‌ فروشن بدونه برداشتم همین طوری نشسته خوردمش دیگه سیب نخواستم که نخواستم 

الان بعد پنج سال هنوز علاقه ای به سیب ندارم

واسه پسرم هم بوی قلیون وای میمردم براش کافه قلیون میکشیدن منم میرفتم نزدیک کافه اصلا یه وضعی بود ها 

سرکه ی ترشی آلبالو رو تیلیت میکردم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

کاپ افتخاری بدترین و عجیب ترین ویار تقدیم میشه به خودم : 

من سر بارداری اولم , از انگشتر و لوازم آرایش بدم میومد 

ینی لوازم آرایش میدیدم یا انگشتر دست کسی می‌دیدم بالا میاوردم

سر بارداری دومم ، از ماشین لباسشویی مون حالم به هم میخورد 

ینی میرفتم آشپزخونه نگاه به لباسشویی میکردم بالا میاوردم 

بعد جالبیش اینکه تا دو سه ماه بعد از زایمانمم این حالتها ادامه داشت تا وقتی که هورمون بتا کامل از بدنم بره بیرون 

دیگه بوی غذا و انواع بوهای مختلف بماند که از همه بوها بدم میومد و همه چیز در نظرم بدبو بود 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘