2777
2789

خودم دلم پیتزاخواست 

یذره خوردم نتونستم

بعدش حتی اسم پیتزا رو میدیدم عق میزدم😂

ویار خوردن خاک وزغالم دیدم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویار یخ 

مامانم سر داداشم ۹ ماه یخ می‌خورد خرت خرت صدا میداد 

تمام دندوناش نابود شد🤦‍♀️

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
مثلا یکی میگف تو غذام مو بود نپیچه دور گردن جنین خفش کنه

بنده خدا اعتقادی به تفکیک معده و روده و رحم و هضم غذا و اینا نداشته 

فک کرده مستقیم از گلو میره توو بشکه همه چی قاطی هست اون وسط بچه هم داره رشد میکنه 

برفک یخچال میخوردچقدر خدایا ویارش بود دخترعموم😂

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

ویار 💩 اردک 🤮 

یکی بود بنده خدا پشت سر اردکا راه میفتاد از تولید به مصرف تازه تازه میخورد 

توی کل روستای مامان بزرگم پیچیده بود این حرکت سمی زنه 

خدا بیامرزه مامان بزرگایی که دیگه پیشمون نیستن اسمش اومد دلم تنگ شد براش 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

ویار ممکنه طرف تو زندگیش حتی اون چیز رو نخورده باشه ولی هوس کنه؟

آره ... من در کلِ زندگانی از انبه متنفر بودم

انگشتم که باهاس انبه تیکه کرده بودم رو زود میشستم که مزه نگیره

توی بارداری از انبه جدا نمیشدم و با ولع میخوردم

عجیب بود برام خیلی