2777
2789
انشاالله خدا یکی جیگرشو بت میده

ممنون بابت دعای قشنگتون. انشالله برای شما هم♥

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم ،یخچال مون دشمن خونی ام شده بود ،شوهرم در یخچال رو باید با هماهنگی با من باز میکرد از بوی یخچ ...

منم همین ویار رو داشتم 

میگفتم شوهرم صبح ها قبل از رفتن سرکار برام نون و خوراکی این چیرا میذاشت   که مجبور نشم در یخچال باز کنم 

ولی بازم گاهی مجبور میشدم باز کنم  با وجودی که ماسک و شال میبستم دور دهنم  فایده نداشت اوق میزدم بالا میاوردم 

دلم میخواست از این هشت پاها که چینی ها میخورن بخورم

والا من مجردم ولی منم دلم میخواد 😁😁

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

بچه اولم به شدت از همسرم بدم میومد احساس می‌کردم همش بو میده تا نزدیکم میومد بالا می‌آوردم

برای دومی برعکس عاشق بوی همسرم شده بودم روزی چندین بار گردنشو بو میکردم لذت میبردم😂

نمک زیاد میریختم تو یه کاسه بزرگ آبغوره میخوردم

اینقد لواشک و ترشک میخورم سرگیجه و افت فشار شدید داشتم ولی سیر نمیشدم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

عید بارداربودم ماهی قرمز داخل تنگ مرده بود به کسی نگفته بودم اون ماهی تایکماه تواب بود  تبدیل به یک چیز سفید رواب شده بود هرموقع یاد اون میفتادم تامدتها اوق میزدم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

رو مخ تر از زنایی که میگن ناز میکنی خودشونو مقایسه میکنن ن دا رییییم 

نازم بکنه خوب میکنه شماها خرتون به چند منه

والا

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

زن داداشم از بو داداشم بدش می اومد فرار میکرد شاید هم ناز میکرد

نه واقعا همچین ویاری وجود داره

من سر پسرم اینطوری بودم نزدیکم میشد عووووق میزدم. خودم خیلی ناراحت بودم ولی مجبور بودم اتاق جدا از هم بخوابیم....دوسش داشتم اما ازش عوق میزدم...

زن عمومم سر بچه اولش اینطوری شد منتها شدید تر. نه ماه خونه مادرش موند انننقدر که عوق میزد