2777
2789

من اعتماد به نفس دارم یانه از کجا می فهمید 

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اینکه نمیای نظر کسی رو بپرسی چون خودت به خودت اعتماد داری و نظر کسی واست مهم نیست

حتی مشورت

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

بلند و واضح و رسا حرف میزنی یا آروم

وقتایی ک نظرتو میپرسن نظر میدی یا اگه نپرسن هم حرفتو میزنی

وقتی نظرت مخالف بقیه ست بازم میگی یا سکوت میکنی

خودت و بدنتو دوس داری یا عیب درمیاری از خودت

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

زود نمی شکنی و ناامید نمیشی، به خودت ایمان داری و برای کارهات دنبال تایید دیگران نیستی 

آن‌هـایـی کـه به تنهایـی پـرواز می‌کننـد؛ بال‌هـای قوی‌تـری دارنـد.  پـرواز را یاد بگیـر ..!نه برای اینـکه از زمیـن جـدا باشـی،برای آن‌کـه به انـدازه‌ی فاصـله‌ی زمیـن تا آسمان گستـرده شــوی ...🕊️💚