2777
2789
عزیزم امیدوارم هرچه زودتر قلبت آروم بگیرهمنم یه هفتس سقط کردم خیلی بهش امیدوار بودم انقد گریه کردم ه ...

چرا ؟؟

به خواهرم گفتن مشکل داره باید سقط کنه بعد ۱۲سال باردار شده😭😭

کسی که خواستگاریم اومده ۴سسال باهمیم پدر و برادرش فوت شدن وعمو و مادربزرگ خودم و هنوز سالگردشون هم ...

از ۱۴ سالگی؟؟ دختر تا اینجا گند زدی به نوجوانیت بقیه جوونیت درست زندگی کن و از زندگیت بیرونش کن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امیدوارم هرچه زودتر قلبت آروم بگیرهمنم یه هفتس سقط کردم خیلی بهش امیدوار بودم انقد گریه کردم ه ...

من درد نکشیدم چون خونه یکی ازدوستای قدیمیم رفته بودم ک کسی متوجه نشه باهاش از رو اجبارش معذرت میخوام خجالت میکشم بگم اصلا اهل دود و دم نیستم از اجبار مقداری ش‌ی.ره تر.یاک کشیدم که کلا دردم رو گرفت ولی اصلا نمیتونستم تکون بخورم فقط خوابیده بودم اونا شکمم ماساژ میدادن و فشار میدادن چون نمیتونستم جنبش کنم موقع مصرف قرص باید جنبش کرد 

چرا سقط کردی الهی بمیرم عزیزم من مجبوری سقط کردم خودم با دستای خودم کشتمش

خدا نکنه گلم پشت جفت خونریزی کرد جنین رشد نکرد سقط شد خیلی وقته برای بچه تلاش میکنیم اولین بارداری بود بعد اینهمه سال نشد که بشه

توام اینجوری نگو کاریه که شده هرچند درکت میکنم منم همش عذاب وجدان داشتم میگفتم نکنه من اشتباهی کردم اینطوری شده

میشد یه عقد بی سر و صدا کنیننخواست طرفتبهترین کارو کردی۱۸ سالته دو قلو؟؟ تمومش کن این مرد زندگی بود ...

ترکن رسم بدی دارن خیلی اسرار کرد که نگهش داریم بقران ۶۰روز مونده به سالگرد برادرش اسرار کرد اما نتونستم مادرم تاریخ پریودیم رو داشت و داشت شک میکرد مجبور شدم بخاطر اینکه نمیتونستم کسی دیگرو مثل خودم بدبخت کنم شرایط بچه داری هیچ جوره نداشتیم حتی توخونه خودمون

ترکن رسم بدی دارن خیلی اسرار کرد که نگهش داریم بقران ۶۰روز مونده به سالگرد برادرش اسرار کرد اما نتون ...

خوب کردی ناراحت نباش عزیزم

ده سال دیگه بچه بیار

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

الهی بمیرم امیدوارم خدا بهش جا یکی دوتا گل پسر با غیرت بده.دختر نه دختر بدبخته مثل من 😔💔

الهی دورت بگردم این روزا هم تموم میشه 

خیلی اشتباه کردی عزیزم هیچ مردی ارزش اینو نداره که اعصاب وروان تو خراب کنی 

از ۱۴ سالگی؟؟ دختر تا اینجا گند زدی به نوجوانیت بقیه جوونیت درست زندگی کن و از زندگیت بیرونش کن

دست خودم نیست واقعا حسی که دارم بعد از این بچه بیشتر و بیشتر شد واقعا اونم اصلا مرد بی عرضه و عوضی نیست اما شرایط مالی و خانوادگیش اجازه نداد بیاد جلو و سفت وایسه هربار اومد جلو خانوادم دلیلی اوردن برای عقب بردنش 

چرا ؟؟به خواهرم گفتن مشکل داره باید سقط کنه بعد ۱۲سال باردار شده😭😭

الهی بگردم چقدر سخت 😢😢

منم بعد سه سال اقدام و به زور ivf باردار شده بودم

رشد نکرد قلبش تشکیل نشد هماتومم داشتم

خوب کردی ناراحت نباش عزیزمده سال دیگه بچه بیار

توخونه انجام دادم اما. تحت نظر دکترآشناهای بابای بچم بودم میگفت دوقولو و دختر بوده جفتشم اصلا باورم نمیشه اما دکتر ایگه دروغ نمیگه ک میگفت جفت سفید پسره جفت قرمز دوختر من دوتا جفت قرمز دفع کردم دکتر تا دید گفت دوقولو دختر بوده خودم هم عمه ههم عمو هام دوقولو ۴ قولو زان و هم بابای بچم ک مرد اینجورین فامیلاشون همشون چندقلو . حس شدیدی دارم خیلی دوسداشتم بچهامو صدا کنم بو کنم بغل کنم ببوسم اما این روزگار لعنتی چکارم کرد تو اوج جوونی پیر شدم

من درد نکشیدم چون خونه یکی ازدوستای قدیمیم رفته بودم ک کسی متوجه نشه باهاش از رو اجبارش معذرت میخوام ...

الهی خیلی سخته ولی حتما سونوگرافی بریا برای بقایا که ببینن چیزی باقی نمونده باشه خدایی نکرده خطرناکه