2777
2789
عنوان

عذاب وجدان پسر ده ماهمو دارم

82 بازدید | 4 پست

از عذاب وجدان میمیرم:نمیدونم شغلم رو ول کنم یا بمونم...! تو مرکز تماس کار میکنم درخواست دادم بیام شیفت شب که شوهرم باشه ...از صب تاغروب با پسرم سرگرمم کارم از ۶ غروب شروع میشه شوهرم ۷ غروب میاد پسرمو نگه میداره منم دورکاری هستم.... تو خونه پیششونم ....مادرشوهرمم روبروم هست... شوهرم دوساعتم میبرتش اونجا هر ازگاهی تا ۱۰  و ۱۱ ده به بعد خلوتیم میان خونه  بنظرتون پسرم آسیب میبینه ؟ماهی ۱۴ تومن حقوقمه نمیدونم چیکار کنم ازاونورم قسط زیاد دادیم تو خونم پیششون اما هراز گاهی خوب نمیتونم پاشم بغلش کنم یا بازی کنم باهاش باباش هستا نمیدونم چکنم  بنظرتون آسیب میبینه؟شرکت هم قبول کرده دور کار باشم تا پسرم بزرگ تر شه

شرایطتت ک خوبه،خچاب بچه رو هم تنظیم کنی دیگ مشکلی نیست،بچه این سنی باید نه و ده شب بخوابه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره