2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبخت باشید

ولی خب جدا به عنوان یه خواهر بهت میگم اول استقلال خودت داشته باش 

درس و دانشگاه و شغل بعدش ازدواج 

هیچوقت واسه خلاصی خانوادت نرو تو هچل

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

یکجایی از زندگی میفهمی این قربون صدقه رفتنا برات پول نمیشه شکم خودت رو بچه هاتو سیر نمیکنه ارزوهای از دست رفته خودت شوهرت بچه هاتو به دست نمیاره حسرت ها کمبود هارو جبران نمیکنه 

یکجایی شب سرتو میذاری میخوابی برمیگردی نگاهش میکنی نباید آه بکشی که چرا این شد چرا اینجوری شد 

دوست داری بغلش که میکنی هم از چهره اش حس خوب بگیری هم از هیکلش ..

نماز و مومن بودنم خوبه ولی هیچی شغل و موقعیت خوب و اینکه دستش به دهنش برسه محتاج نباشید نیست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

ببین میدونم توام ارزو هایی داری مثل من اما پلیسا از همه خیانت کار ترن سه تاشون دیدم این طوری دوستم ن ...

آره همه حرفات درسته ولی پلیس با پلیس فرق داره بستگی به خودشون و خانوادشون داره خیانتو اینجور چیزاشون،،من آره یه نفر تو ذهنمه🥴

خب هرکسی یه معیاری داره و این قابل احترامه  
اما نمیشه چیزای دیگه رو نادیده گرفت 

هرچیز به هر حد و اندازه ای مهمه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

پول و شغل نداشته باشه بعد ۶ ماه حالت ازش بهم میخوره

نه عزیزم،بهترین دعارو کرد ،مومن باشه هیچ وقت بی شغل نمیمونه چون مومن کار رو عار نمیدونه ،و چون مومن فقط خانمش و رضایتش براش مهم و خیلی خیلی چیزهای خوب دیگه،با هیچ پولی و اصالتی نمیشه به دست اورد،مومن  ها نه هرکی دولا راست میشه واسه نماز

مومن ها عاشق ترین هان

اگه با ایمان باشه نه دروغ میگه نه خیانت میکنه

اوهوم زندگی با یه مرد که ایمان واقعی داشته باشه بهشت هستش گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

هرچیزی به اندازش قشنگه عزیزم پول باید باشه قیافه و هیکل تاجایی که به دلت بشینه عشق هم که قربون صدقع رفتن هم خب که هس هرمردی بلدی!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤