2777
2789
عزیزم شوخی کردم باهات ناراحت نشو❤️و اینکه اینو بدون تو این زمینه‌ی ازدواج هرچی پیگیر باشی بیشتر موقع ...

قربونت برم گلم 

گل گفتی 

چون واقعا بهم ثابت شده 

اما اینکه توقعاتم پایینه بخاطر نداشتن محبت پدریه

دعا کن مادرم پول رهن خونه رو بگیره و ما بریم پیشش اونوقت میتونم درس بخونم 

چون امسال بابام نزاشت برم دانشگاه . 

بزرگ ترین خواستم رفتن به دانشگاه ... 

از طرفیم بخاطر بابام و رفتارش و اینکه هیچ تلاشی واسه خوشبختی من و خواهر برادرم نکرد افسردگی گرفتم بخاطر فرار از خونه فکر شوهر میکردم ... 

حالا اگرم خاستگار می اومد مثلا اگر طرف ادم خوبی بود و معتاد نبود و کار مبکرد بابام مخالف بود چون بابام مرد هایی مثل خودشو  فبول داره  مثلا مرد هایی که مثل خودش زن بی دلیل کتک میزنن کار نمیکنن فحش میدن خیانت میکنن بابام سه بار به مادرم خیانت کرده 

دعا کن زودتر تموم شه و بتونم به ارامش برسم 

هفت ماه مادر پدرم تو پروسه طلاقن کل کارا خونه رو من افتاده  دیگه توان ندارم

😶عججججب🤑

نه عزیزم همسرم سرش شلوغه فقط مدیر پروژه ست درگیره کار و جلسه و بازدید و.... من وقتی دلتنگش میشم حالم ...

ایشالا درست میشه 

هر سختی بعدش اسونی 

😶عججججب🤑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم💔مشخصه دختر قوی ای هستی.ولی اینو به خودت یادآوری کن از کمبود محبتت سو استفاده میشه

بله  

میدونم ... 

مثلا بعضی افراد تا میبیند دختره ناراحته یا کسی پشتش نیست بهش طعنه میزنند 

مثلا بعضی اقایون به زنشون موقه دعوا توهین میکنن  حتی کوچیک ترین چیزا رو به رخ زنشون میکشن منت میزارن یا هر چیزی  

مثلا مادرم چون نامادری داشت و پدرش نمیدید بابام بهش طعنه میزد  یادمه مادرم تو تنهایی گریه میکرد بابامو نفرین میکرد  اما بابام هیچیش نمیشد 

😶عججججب🤑

عزیزم💔مشخصه دختر قوی ای هستی.ولی اینو به خودت یادآوری کن از کمبود محبتت سو استفاده میشه

بله  

میدونم ... 

مثلا بعضی افراد تا میبیند دختره ناراحته یا کسی پشتش نیست بهش طعنه میزنند 

مثلا بعضی اقایون به زنشون موقه دعوا توهین میکنن  حتی کوچیک ترین چیزا رو به رخ زنشون میکشن منت میزارن یا هر چیزی  

مثلا مادرم چون نامادری داشت و پدرش نمیدید بابام بهش طعنه میزد  یادمه مادرم تو تنهایی گریه میکرد بابامو نفرین میکرد  اما بابام هیچیش نمیشد 

😶عججججب🤑

توکل ب خدا ممنونم ازت عزیز دلم

خواهش میکنم گلم 

یک خانمی تو همین نی نی سایت 

بهم گفت سوره الرحمن و پنجاه ایه از سوره اول بقره بخون 

خوندم خیلی حالم بدتر شد 

شما هم امتحان کن 

😶عججججب🤑

اره گوشواره میندازن بخدا ابرو هم بر میدارن نمونش داداش خودم

یعنی فقط منم که خیلی خوشم میاد از گوسوار برای پسر؟؟😂

خیلی زیاد علاقه دارم به این قضیه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

قربونت برم گلم گل گفتی چون واقعا بهم ثابت شده اما اینکه توقعاتم پایینه بخاطر نداشتن محبت پدریهدعا کن ...

الهی عزیزم💔 امیدوارم بر خلاف اتفاقات تلخی که تو زندگیت افتاده از اینجا به بعد بهترین ها برات رقم بخوره.

پس الان تو این شرایط اصلا صلح نیست ازدواج کنی‌.

یه وقت از چاله در میای میفتی تو چاه.

انشالله با مادرت مستقل میشید و اونوقت دانشگاه میری عزیزم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بعنی اینقدر همه مردای فامیلتون بد هستند که همه ی زنها ارزوی مرگشون دارن؟؟ مادر منم همیشه دعا مبکرد ...

ن گلم والا مرد خوب زیاد داشتیم که گیر زنای خوش شانس افتادن

ما هم پدرمون و عمه ها و عموهامون خوبی ما رو نخواستن و بدبختمون کردن و هم خودمون بد شانسیم..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم منم همیشه واسه مادرم همین دعا میکنم خیلی ناراحت شدم لطفا خودت ناراحت نکن قوی باش اگر متاهل هس ...

انشالله خدا عمر خیلی طولانی و شادی و سلامتی و دل خوش و آرامش و امنیت و راحتی به مادرامون بده ای کاش 🤲😔

درسته خیلی زجر می کشیم و کشیدیم ولی بازم خدا رو شکر بچه نداریم تو رو خدا دعا کن من و خواهرم یا ازدواج نکنیم بار دوم یا اگه خواستیم ازدواج کنیم ازدواج خیلی خوب کنیم و اصلا ازدواج بعدیمون بد نباشه🥺🤲

خواهش میکنم گلم یک خانمی تو همین نی نی سایت بهم گفت سوره الرحمن و پنجاه ایه از سوره اول بقره بخون خو ...

نماز وتر رکعت اخر نماز شب میگه خیلی خوبه 

سوره طه و احزاب و نماز جعفر طیار و سوره واقعه و توسل به ام البنین هم میگن خیلی خوبه

خواهش میکنم گلم یک خانمی تو همین نی نی سایت بهم گفت سوره الرحمن و پنجاه ایه از سوره اول بقره بخون خو ...

نماز وتر رکعت اخر نماز شب میگه خیلی خوبه 

سوره طه و احزاب و نماز جعفر طیار و سوره واقعه و توسل به ام البنین هم میگن خیلی خوبه

انشالله خدا عمر خیلی طولانی و شادی و سلامتی و دل خوش و آرامش و امنیت و راحتی به مادرامون بده ای کاش ...

ایشالا بزودی خوشحال میشید 

فقط توکل کنید به خدا عزیزم 

😶عججججب🤑

نماز وتر رکعت اخر نماز شب میگه خیلی خوبه سوره طه و احزاب و نماز جعفر طیار و سوره واقعه و توسل به ام ...

هر کدومشون حداقل دو ماه هر روز یا هر شب بخون

نماز شب فقط از نیمه شرعی تا قبل اذان صبح وقت داری