2777
2789
بنطرتون زیاده؟؟؟ خدایا زیاده؟؟؟؟؟؟؟

خیلیم معقوله منم اینطوریم😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از دلایلی که آمار طلاق رفته بالا: 😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

کتاب لامصب خیلی گرون شده من کتابخونه عضو بودم خیلی کتاب میخوندم ایشالا به هر چیزی که میخواب برسی حتم ...

مرسی♡

.نه باو تو تخفیف از دیجی کالا بخر.حالا یکم کیفیتش پایینه ولی خب بازم خوبه.من این پنجتا کتاب خریدم با هزینه ارسال شد ۲۷۰ یا ۲۶۰ فک کنم‌ 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من در همین حد تو میخوای شوهرت چطوری باشه

به دلم بشینه 

در حدی داشته باشیم که نمیریم بدبخت نشیم 

وگرنه  اگه عاشق باشم حاضرم نون تو آب تیلیت کنیم باهم بخوریم 😁😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
منم میگم باید قربون صدقه رفت و مثل بچه گربه‌ نازشون کرد ولی به اندازه اش دیگه 😂

نه نه نهههههه 

شوهرم باید با گریه های من گریه کنه

باید پوشاک بچه رو هم خودش عوض کنه تمام  

اینا خط قرمزم هستن 

😶عججججب🤑

اخه ذوق کردم دعام کن دعا کن شوهرم ادم خوبی باشه دلم میخواد سرمو بزارم رو شونش بخوابم دیگه دارم میت ...

من حس میکنم احساساتت شدیدا بالا زده.بابا الان منم میرم تو فاز نکنید اینکارووووو   

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡