2777
2789
عنوان

اولین باره میرم خونه خاهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 28 پست
کسی که ۳روز میخواد بمونه قطعا باید کمک کنه عزیزم میزبان خسته میشهو اینکه اگه کمک نکنین قطعا خاطره خو ...

اره اینم هس ولی نمیخامم کوزت بازی در بیارم خخ موندم چطور تعادل برقرار کنم دو شبش هم ک عروسی میرم و خونه خاله دایی نمیدونم دوسه وعده شاید باشم پیشش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اینم هس ولی نمیخامم کوزت بازی در بیارم خخ موندم چطور تعادل برقرار کنم دو شبش هم ک عروسی میرم و خ ...

چه ربطی به کوزت بازی داره!

والا ما مهمونی میریم سفره رو پهن و جمع میکنیم ظرفارو هم خودمون میشوریم

متاهل🧸

اره دقیقا جوگیر میشیم چرت میگیم بعد پشیمان...

خب اگه این ویژگی داری که حسابی حواست جمع کن نه فقط الان برا همیشه ی زندگیت 

خوشرو و صمیمی باش اما نه اینکه سر درد و دل باز کنی 

چجوری بگم هم خوشرو باش هم رسمی 😂😂

چه ربطی به کوزت بازی داره!والا ما مهمونی میریم سفره رو پهن و جمع میکنیم ظرفارو هم خودمون میشوریم

پهن و جم ک حتما ولی ی وعده شستم نمیخام هر وعده چشمش ب من باش همینطور ک اون بیاد من نمیزارم بشوره زیاد

خب اگه این ویژگی داری که حسابی حواست جمع کن نه فقط الان برا همیشه ی زندگیت خوشرو و صمیمی باش اما نه ...

اره تو تل و واتساپ ک سروکارم میفته همش متن میخام سنجاق کنم ک بهم یاداوری بشه حواسمو جم کنم

پهن و جم ک حتما ولی ی وعده شستم نمیخام هر وعده چشمش ب من باش همینطور ک اون بیاد من نمیزارم بشوره زیا ...

واقعا چرا فکر میکنید میزبان موظفه ظرفی که شما خوردین رو بشوره؟!

بعد هر وعده باید ظرفارو خودتون بشورید بنده خدا این همه زحمت بکشه صبحانه ناهار شام تدارک ببینه بعد شما میخوای یه وعده بشوری؟

خب همونم نشورین سنگین ترین

متاهل🧸

چ دلت پره

والا من هنو سرع خونه زندگیم نرفتم که تجربه باشم و دلم پر باشه

آدم با دوتا ظرف جا به جا کردن و شستن کوزت نمیشه فقط شعور آدمو میرسونه

حالا خوده شما همون خواهر شوهرت ۳شب بیاد خونت بمونه دست به سیاه سفید نزنه هی میشینی شوهرتو پر میکنی خواهرت فلانه

متاهل🧸