2777
2789

این برادر شوهرم از همه کوچک تره

و به همه دستور میده 

چون پولداره همه فقط میگن چشم

الان از روز مادر اجازه نداده به خواهر برادراش برن خونه مادر شوهرم که خرج نیفتن.

قانون گذاشته هر کی بره باید شامشو ببره. به همه آم پیامک زده نرید.ازون طرف ما ها همه که نمیریم

خودش هر هفته با زن و بچش اونجاست

الآنم آقا گفته روز پدر شام نیاید گروهی..

دونه دونه و تنهایی بعد از شام برید و هدیه هاتون و‌ببرید

احساس میکنم دیگه داره بهم توهین میشه

مادر شوهرم اینا ندار نیستند 

ولی این داره اذیت می‌کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه مادرشوهرت طرفداری میکنه نمی تونی کاری کنی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

وای چ بی معنی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

والا اینطور که ندیده بودیم، بگو بشین سرجات  ب تو ربطی نداره کی کی بره کی بیاد

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
اگه مادرشوهرت طرفداری میکنه نمی تونی کاری کنی

مادر شوهرم زنگ میزنه شوهرم که بچه هاتو بیار

شوهرم با بچه ها هفته ای دو بار عصر میرن سر میزنن

انگار مشکل عروس و داماد هاست