2777
2789

جواب هیچکیو نمتونم بدم از حقم دفاع کنم یه دختر دارم خودم ۲۴سالمه. نمیدونم چ خاکی توسرم کنم هم بی زبونم هم ب ریختم نمتونم برسم بی پولم شوهرمم نمیده در حد یارانه جاریام خیلی قر فرشون میرسن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان جنگ کردن جواب نمیده میشی بده فاصله بگیر لباس کم بخر ولی جنس خوب و با کیفیت بهر یارانه سه ماه تو بذار یه مانتو شیک بخر سه ماه بعد شلوار شیک اینجور لباس خوب داری آرایشگری ساده رو خودت یاد بگیر اصلاح خودت کن پول اصلاحتو بگیر از شوهرت لوازم آرایش خوب بخر تو پیجا ببین نحوه آرایش رو یعنی کن ساده و شیک باشی لوازم آرایش کم بخر ولی مارک خوب یه آبرسان و ضد آفتاب و رژ خوب بسه

والله منم اصلا حاضر جواب نیستم چ کنم مامانم خدا بیامرزه اصلا یادم نداد فقط گفت بزرگتر احترام کوچیکتر احترام فقط احترام احترام این شد ک بی زبون شدم ولی خیر سرم جاری کوچیکه ادم و غورت میده درسته 😁🤬🤬🤬اینقدر دلم می خواس جا خود خوری زبون داشتم جواب چرت و پرتاشون و میدادم اخ اخ خدایا 

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

چرا همه همه جا منو کوچیک میبینن ؟ با اینکه ۲۳ سالمه اما تو جمع ها اونایی ک ازم بزرگترن مثل دختر بچه ها باهام رفتار میکنن یعنی مشکل رفتار خودمه ؟ 

عاشق چشم هایی بشین که سیره🙃

دوری کن ازشون هرچی نبینی هرچی ندونی 

آرامش زندگی خودت و شوهرت بیشتره

در حد توان زندگی خودت خرج کن 

باطن زندگیت را با ظاهرو قرو فر اونا مقایسه نکن

تو قطعا در عوض پول یه جیز تو زندگیت داری که اونا ندارن

خدا همه را کامل نیافریده 

و اینو بدون هیچکس از زندگی خودش راضی نیست آدمیزاد ذاتش همینه همیشه به داشته خودش راضی نیست طمع به جیزی فراتر داره 

شاید اونا حسرت صمیمیت و سادگی زندگی تورا مبخورند

کم گوی و گزیده گوی چون دُر

منم بعضی وقتا پرحرفم بعضی وقتا هیچ حرفی واسه گفتن ندارم 

شاید باورت نشه وقتایی که تو ذهن خودم نمیخوام ارتباط بگیرم با کسی و ساکت میشم آرامشم بیشتره