2777
2789

خوبه مزایا و معایبش چیه؟🧐

زن و شوهر بهم نزدیک میشن؟ حس میکنم غربت روی رابطشون اثر میزاره؟🤐

بچهاتون چیکار میکنن عادت کردن؟

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر شهر بزرگ بری که خیلی خوبه جا برای گردش زیاده خوبه شکر خدا به خودت سخت نگیر

ن زیاد مکان تفریحی نداره 

اما من واقعا دوست دارم برم بقبه خیلی بد تعریف میکنن ازش

حس میکنم من رکن اصلی خانوادم باید ب پسر و شوهرم دلداری بدم و یه کاری کنم پا بند بشن

چون کار همسرم و ایندمون اونجاس

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
توضیح بده گلم بیشترچرا

من هر دوستم رفته هر شهر دیگه میگه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه. نه تولدی نه مراسمی. بخای بیایی پدرو مادرتو ببینی کلی راه باید بیلی برگردی. وقتی سنت رف بالا رفت و آمد سخت میشه..... باز م بگم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ی وقتا خوبه ی وقتام بد

من درمورد خودم بگم هیچ مزاحمی ندارم ولی دیگه زیادی تنها شدم و باعث شده آدم گریز بشم

ی وقتا لازمه یکی باشه بچتو بهش بسپاری و... ک من ندارم

رو رابطمونم هیچ تاثیر خاصی نذاشته

دور شدن از خانواده و شهر کجاش خوبه،،ولی خب قابل تحمله،،درضمن چه ربطی به روابط زن وشوهر داره

چون جز هم تو شهر غریب کسی رو ندارن

ن مادر ن پدری ن خانواده ای

من خیلی دسر شدم از اطرافیانم اذیتم کردن خیلی

من هر دوستم رفته هر شهر دیگه میگه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه. نه تولدی نه مراسمی. بخای بیایی پدرو مادر ...

خب ما چندسال بیشتر نیستیم

نهایت ۵ سال تا بزرگ شدن بچم

تفریح خودمون میریم دیگ مراسمم هرموقع اینجا بود میایم