2777
2789
عنوان

داداشم داماد سرخونه اس

1864 بازدید | 67 پست

زن داداشم مولتی میلیارده باباش الان توی عقدن وبا داداشم توی خونه خودش زندگی میکنه باباش بهش تهران یه خونه ۲۵۰متری داده پدر زنش به داداشم گفته تو این خونه زندگی میکنن یا اگه دوست ندارین جای دیگه براتون بگیرم بنظرتون قبول کنه داداشم که ازدواج کردن باهم توخونه ایی که پدرانش میده باشن بنظرتون بعدا به مشکل نمیخورن ما چنین خونه ایی رو نمیتونیمبرای داداشم بخریم نهایتا ۳تومن پول رهن بدیم بنظرتون چیکارکنیم اینکه سربارشون باشه بعدا به مشکل میخوره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جهاز رو داداشت ببره عوضش

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

چه اشکالی داره اون آقا هم هرکار می‌کنه برا راحتی و آسایش دختر خودش می‌کنه ولی متقابلا برادرت باید قدر دان باشه، نمک نخوره نمکدون بشکنه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اگه زن داداشت عاقل باشه باز خوبه ولی به نظرم اقتدار مرد کم میشه با این کار یه اشنای ما یه طبقه داده داماد و دختر نشستن بنده خدا کرایه هم میده البته کمتر از نرخ تقی به توقی میخوره دختره پرتش میکنه بیرون میگه مفت نشستی پررو شدی