2777
2789
بیماریهای زیادی دارم تو۱۶سالگی هم مشگل روده گرفتم که نذاشت درس ازدواج کار مسافرت مهمونی دانشگاه کلاس ...

عزیزم😣من خودم میگم مثلا بیشتر باید جم کنم چون پدر مادرم ندارم

چکاری گلم مثلا

از ایده های مختلفی استفاده میکنم مثلا جعبه سورپرایز و کادویی درست کردم ست سیسمونی خودم دوختم استند حلقه و... الانم دارم برا در اتاق خوابمون گل درست میکنم 🙃🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن من اونو دوس دارم در نتیجه میخرم یه روزیدوتومن کلش چ ارزون!درختش ک خیلی گرونه از کجا گرفتیدوست من د ...

من از کلیسای وانک جلفا گرفتم خود ارامنه میفروختن اره هم درخت با تزیینات البته بزرگ نه هم شمع کاج و مخروط و شکلات کریسمسی و چراغ کریسمس با مگنت برای یخچال طرح کریسمس همه شد دو تومن

از ایده های مختلفی استفاده میکنم مثلا جعبه سورپرایز و کادویی درست کردم ست سیسمونی خودم دوختم استند ح ...

افرین همیناهم کلی هزینه میبره ولی خوب هنره دیگه وقتی تموم میشه آدم ذوق میکنه

عزیزم😣من خودم میگم مثلا بیشتر باید جم کنم چون پدر مادرم ندارم

منم ندارم فوت شدن یک سوم تفریح یکی خوراک یکی پس انداز تا میتونی از تفریحات کاروانی وارزون قیمت استفاده کن ولی تو گردش باش چون آدم همیشه جوون نیست

الان چند ماهه گیر داذم پس انداز میکنم یه تیکه طلای کوچیک میخرم 

اصلا دیگه دلم نمیخواد چیزی بخرم، همش میگم حیفه بذارم رو پولای پس انداز

انقدم ناراحتم بابت این موضوع ولی مث وسواس شده، دست خودم نیست

ترکیبی از همشون

پس انداز، لباس، تفریح و خوردن و ...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من از کلیسای وانک جلفا گرفتم خود ارامنه میفروختن اره هم درخت با تزیینات البته بزرگ نه هم شمع کاج و م ...

چ عالی چند سانته عکس نداری گلم؟

من واقعا چندساله تو فکرم خیلیم دوس دارم اما خیلییی گرون میگن بازار عادی

جلفا کجاس اصفهان منظورتع؟

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...