2777
2789
آدمای موفق رو نگاه کن ،یا اکثرشون تنهان یا در حد یکی دوتا صمیمی داشته باشنو من هم زیاد با کسی صمیمی ...

تنهایی واقعا آزاردهنده ست

از طرفی اطرافیانم که قبلا دوست می نامیدمشون واقعا کفتارن

ازشون متنفرم

فقططط دنبال تیغیدن و فرصت طلبی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه والا

۳ تا دوست صمیمی

و چندین تا دوست معمولی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

۵ ،۶ سال با یکی رفیق صمیمی بودم

سال اخر یهو شخصیتش عوض شد یه کارایی کرد و یه حرفایی راجبم زد که ازش متنفر شدم

و همین یکی دو ماه پیش رابطمونو به کل قطع کردیم

فقط هم همون یه دونه دوستو داشتم همین

الان دیگه ندارم

در کل  دوست صمیمی نباشه بهتره

یکی دوتا دوست معمولی داشته باشی کافیه

دوست زیاد دارم ولی اونقدر صمیمی که وقت و بی وقت باهم باشیم یا بدون ملاحظه هرچی تو دلمونه به هم بگیم، نه در حال حاضر ندارم.قبلا داشتم، ضربه خوردم. الان با دوستام درحدی که چند ساعت خوش بگذرونیم یا گاهی چت کنیم رفاقت میکنم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

منم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که همه دوستام یه سریاشون حسودن و رفتارای ضد و نقیض دارن یه سریا ا ...

من دوتا دارم.که یدونه از وقتی شوهر کرده کمرنگ شده.و رابطمون پاچیده.یدونم حس میکنم بقول تو حسوده و رفتارای ضد و نقیض داره

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

رفیق بجز خانوادم ندارم اما آشنا و دوست معمولی زیاد دارم

به هیچکس جز خانوادم اونم محدود اعتماد ندارم و دل نمی‌بندم 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙