2777
2789

ی کراش دارم پسر خیلی خوبیه مشخصه اونم روم کراشه بخاطر بعضی کارو رفتاراش فهمیدم ولی خیلی مغروره اصن پیشنهادو اینا بهم نمیده یدفعه به شوخی گفتم گفت باشه ولی یدفعه دیگه گفتم یکم پیچوند منم ولش کردم دیگه تا دوباره با توجه زیاد برگشته ولی بازم هیچی نمیگه اصن یجوریم نمیدونم دوباره بهش چیزی بگم یا نه بنظر شما چیکار کنم ولش کنم یا برای بار آخر پیشنهاد بهش بیرونو غیر مستقیم بهش بدم

پسرا کراش میزنن میشن عین حبیب تو لیسانسه ها😂

همون قدر تباه و اوسکول میشن

اگه جلوتون فاز مغرور میگیره کراش نزده روتون کلا حسی نداره بهتون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین سر جات چقدر تو این سایت بگیم انقدر به پسرا رو ندین بخاطر همینه هی ول میکنن میرن سراغ بعدی

شاید باورت نشه ولی دست خودم آدم نیس دست خودم بود اینجوری نمیشد کی دلش غمو ناراحتی میخاد

ولی اصلا تو پیشقدم نشو

نشدم چن دفعه افتاد دنبالم سراغمو بعد غیب شدنم میگرفت من روزایه خاصی ی جا هستم اونم فقط گلچین کرده همون روزا بیاد اونجا اونم ور دل من

منم همین مشکلو دارم اونم خیلی خودشیفته و مغروره با اینکه یکسری رفتار ها نشون میده ولی اصلا مستقیم پی ...

میدونی چراچون باهاشون پیام بازی میکنین دم دستشونین یک خودتو بگیرین براشون میفتن دنبالتون

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
نشدم چن دفعه افتاد دنبالم سراغمو بعد غیب شدنم میگرفت من روزایه خاصی ی جا هستم اونم فقط گلچین کرده هم ...

خب همینطور صبر کن

تا بالاخره خودش قدم اولو برداره

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️
میدونی چراچون باهاشون پیام بازی میکنین دم دستشونین یک خودتو بگیرین براشون میفتن دنبالتون

اصلا پیام ندادم بهش 

اینی که من میشناسم از بس مغروره میدونم منتظره من برم جلو

مطمئنم اون مستقیم نمیاد بگه 

منم اصلا نمیرم جلو ولی خب من متاسفانه وقتی از یکی خوشم بیاد رفتارام خیلیییی تابلوئه 

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️