2777
2789

پسر اولم حدود سه سالشه یعنی عید سه سالش کامل میشه و وارد چهار میشه

منم اوایل بهمن ماه زایمان دارم

سر زایمان اولم ریلکس بودم و استرس نداشتم اما سر این یکی اضطراب و دلهره دارم....میدونم که روزهای سختی در انتظارم هست با دوتا بچه کوچیک...

مادرای عزیزی که تجربه دوتا بچه با اختلاف سنی کم دارید میشه لطفا یکم منو راهنمایی کنید و بهم امیدواری بدین🙏🥺🥹 بخصوص از افسردگی بعد زایمان خیلی میترسم 

دیوانه و دلبستهٔ اقبال خودت باش..😌🌻💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمونه بارزش منم پسرم دوسال و ده ماهشه عید تولد سه سالگیشه مرداد زایمان کردم دخترم ب دنیا اومدم واقعااا روزای سختیه اگه کمکی نداشته باشی من خدا خیرش بده مادرشوهرمو خیلی کمکم میده  الان دخترم پنج ماهشه یکم راحت شدم 

دختری از تبار لر😍

عزیزم من پسرم سه سالشه دختر هشت ماهه تا میتونی به بزرگه مهربونیت کن بزار به نوزاد نزدیک بشه اصلا دعواش نکن سعی کن هوای بزرگه داشته باشی براش تند تند اسباب بازی بخر من برای پسرمم کارتون نزاشتم که سرش گرم بشه از دنیا اطراف بی خبر باش شمام نذار  واینکه من تنهایی تنها بودم خداهست

دقیقا اختلاف سنی پسرهای منو دارن.

من خودمو برای اوضاع داااغون آماده کرده بودم، ولی از چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بود. بچه دومم آرومتر بود و منم آبدیده تر شده بودم. سر بچه اول تا مدتی له لورده بودم، ولی برای دومی اونطور نبود. انشالله که برای شما هم از چیزی که انتظار دارید بهتر باشه.

نگران نباش هم بازی میشن بزرگ میشن نگران خودت باش که شب بیداری شیر دادن پوشک عوض کردن غذای میکس درست کردن از دستشویی گرفتن چاردسته وپارفتن ای واااای راه های سختی رودرپیش داری خدابهت صبرفراوون بده

منم دوتایچه بااختلاف کم بزرگ کردم ولی ۳۶سالمه دلم مثل زنای ۶۰سالس ازصبح تاشب درس میخونم سوال مینویسم شب که میشه میگم خداروشکرشب روآفریدی

نمونه بارزش منم پسرم دوسال و ده ماهشه عید تولد سه سالگیشه مرداد زایمان کردم دخترم ب دنیا اومدم واقعا ...

مادرشوهرم با اینکه نزدیکه کمک نمیکنه بهم....فقط مادرمو دارم کمکی که اونم سر بچه اولم خییییلی کمک حالم بود سر این یکی واقعا توان نداره مثل قبلی ولی حداقل یه روزایی میتونه پسر بزرگمو نگه داره برام😢

عزیزم من پسرم سه سالشه دختر هشت ماهه تا میتونی به بزرگه مهربونیت کن بزار به نوزاد نزدیک بشه اصلا دعو ...

اتفاقا همین امروز داشتم فکر میکردم به اینکه براش بازی و کارتون نذارم گناه داره.....اره واقعا اوایل سخت میگذره حداقل تا بچه راه بیفته یکم همبازی بشن

عزیزم من یه دختر دارم و یه پسر هم 8 ماهه زایمان کردم برخلاف ترسم بنظرم دومی راحت تر بود من سر اولی د ...

امیدوارم برای منم همینطور باشه عزیزم 🌹🌹

به سلامتی . دقیقا بچه های منم فاصله شون همین بود . میگذره خواهر . خیلی سخته اما میگذره . افسردگی هست ...

ممنونم عزیزم بله میدونم حداقل تا چند ماه حتی یکسال اول خیلی سخت میگذره🥲🥲