2777
2789

شوهرعاقل و فهمیده آرزوم بود که خداروشکر حل شو الان دلم میخواد یه ماشین برای خودم داشته باشم.امشب کم کم بهش گفتم طلاهام بفروشم با عصبانیت گفت نه دست به طلاهات نمیرنی.خیلی ناراحت شدم ولی بعدش گفت یه وام دارم هروقت درومد برای خودت

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنهایی زندگی کردنهمیشه آرزو داشتم مجردی زندگی کنمحالا با وجود شوهر به آرزوم رسیدمچه آرزو چرتی بود

با وجود شوهر مجردی زندگی میکنی؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

هیچی زحمت کشید هرچی که داشتم و نداشتمم گرفت 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

و بنظرم بزرگ ترین کاری که یه آدم میتونه در حق کسی که کنارشه بکنه اینه که به طرف حس آرامش و امنیت بده هامی باشه .این بزرگ ترین هدیه س این باشه به هدفا هم میشه رسید غیر این باشه اعصاب داغون میشه افسرده میشه آدم و از همه چی‌میمونه

تقریبا بله .کلا سرکاره اصلا خونه نیست وقتی هایی هم که هست همش خوابهشهر غریب هستم واقعا دیوانه شدم تن ...

عزیزم ان شاا... بزودی بچه دار بشی🙏

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
تقریبا بله .کلا سرکاره اصلا خونه نیست وقتی هایی هم که هست همش خوابهشهر غریب هستم واقعا دیوانه شدم تن ...

منم چند وقت دیگ قرار برم غربت

خب برو باشگاه درس بخون کلاس هنری فعالیت کن

من نقاشی و گل دوزی میخام شروع کنم 

خیلی سخته غربت؟

البته من خیلی دوست دارم برم از دست اقوام راحت شم

منم چند وقت دیگ قرار برم غربتخب برو باشگاه درس بخون کلاس هنری فعالیت کنمن نقاشی و گل دوزی میخام شروع ...

باشگاه رفتم با آدماش حال نکردم 

برای من که اصلا وابسته خانواده نبودم فوق‌العاده سخت بود و هست غریبی خودش دنیا متفاوتی داره

عهد کردم دختر دار شدم خواستگار راه دور اومد با تبر بزنم قلم پاشو خورد کنم