2777
2789
عنوان

دیگه هیچ حرفیتونو به دوستتون نگید پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 28 پست
همونو بگو چی جوابشو بدم

بگو عزیزم از متاهل بودن شما به من خیری نرسیده ک مجرد بودن من اذیتتون میکنه . اگ با رفتار و شخصیتم مشکلی دارین بهتره احترام خودمونو حفظ کنیم ب این رابطه پایان بدیم من ب شخصه علاقه‌ای ب ازار شما ندارم . هروق مورد مناسب بود ازدواج میکنم تو خونه‌ی پدر مادرم اذیت نمیشم من ک زودی بخوام شوهر کنم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگه هرچی بگه دیگه تو ناراحت نمیشی چون میدونی از روی .. سوختگیه

اشتباه کردم خاستگارمو گفتم حداقل نبتید میگفتم دوسش داشتم و خوشم اومد ازش 

ولی الان گفتم من خوشمم از طرف بیاد به پاش نمیسوزم 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

حالا این حرفو نمیدونم منظورش بد بوده یا خوب

شایدم منظوری نداشته

ولی درکل به هیچکس راز دلتو نگو خیلیا حسودن چشم دیدن ندارن خیلیا خبرچینن کلا اعتماد نکن 

من خودم تجربه کردم که میگم تو بدترین شرایط زندگیم بودم مجبور بودم با یکی درد دل کنم ولی  سواستفاده کردو نتونست رازداز خوبی باشه

واسه همین هیچووقت تو بدترین شرایط زندگیمم باشم به هیچکس چیزی نمیگم

حالا این حرفو نمیدونم منظورش بد بوده یا خوبشایدم منظوری نداشتهولی درکل به هیچکس راز دلتو نگو خیلیا ح ...

اخه ب چی این حسودی کنه به خاستگار خسیس پولدار ک هیچی واسم نگرفت

خاک تو سرم از بس گیجم بی عرضم

منم قبلا میگفتم دیگه همچین مکالمه ای با کسی برقرار نمیکنم یدفعه قاطی میکردم گیج و منگ میشدم میدیدم دوباره دارم میگم دیگه واقعا از خودم بدم میومد اما انقدر تمرین کردم دیگه زیاد صحبت نمیکنم با هیچکس فقط لبخند میزنم سرمو تکون میدم یا اگه بخوام خودمونی باشم فقط بگو بخند میکنم اما هیچوقت مکالمه جدی و درددل اصلا و ابدا

منم قبلا میگفتم دیگه همچین مکالمه ای با کسی برقرار نمیکنم یدفعه قاطی میکردم گیج و منگ میشدم میدیدم د ...

بخواد دوباره زر مفت بزنه هرچی از دهنم دربیاد بهش میگم بلاک میکنم 

میگم اوسکل من اگه میخواستم مثله تو ازدواج کنم که شوهرم با پیکان منو جا ب جا کنه که ده سال پیش ازدواج میکردم دقیقا همینو میگم بلاک میکنم 

میدونم کلی گفتم

ولی خدا شاهده بیاد در جواب این حرفم به چی دیگ بگه زبونشو کوتاه نکنه حسابی رنگیش میکنم و بدبختیاشو میکوبم سرش بلاکش میکنم 

بگو عزیزم از متاهل بودن شما به من خیری نرسیده ک مجرد بودن من اذیتتون میکنه . اگ با رفتار و شخصیتم مش ...

نه عزیزم الان قشنگ یه جورایی رنگیش کردم گفتم من خونه بابام راحتم مگه دیوونم بخوام چندسال صبر کنم یکی شرایطش جور بشه بعضیاام هدفی جز ازدواج ندارن  

دوباره بیار حرف مفت بزن تمام کاستیای زندگیشو میکوبم سرش بخدا بلاک میکنم

بخواد دوباره زر مفت بزنه هرچی از دهنم دربیاد بهش میگم بلاک میکنم میگم اوسکل من اگه میخواستم مثله تو ...

نه نگو بنظرم دوستت نخواسته ناراحتت کنه دوس داره عروسیتو ببینه دوست داره خوشبختیت ببینه اما به این درک نرسیده که ممکنه تو دوست نداشته باشی کسی بهت بگه این کارو بکن یا نکن خودش دخالت داده فقط اگه گفت بهش بگو هروقت کمک خواستم در رابطه با این موضوع بهت میگم

نه عزیزم الان قشنگ یه جورایی رنگیش کردم گفتم من خونه بابام راحتم مگه دیوونم بخوام چندسال صبر کنم یکی ...

عزیزم خوب کردی اینک تو زندگیت دخالت دارنو اصلا تحمل نکن .نمیگم ادم با دوستش مشورت میکنه دوست سر انتخاب رشتمم باهام ی عالمه بحث فلان کرد ولی من تا حالا ندیدم بهم تیکه بندازه یا دخالت نابجا کنه