2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی بعد مرگشم نبخشیدی؟ ☹️

کاری نکرد فقط به خاطر این نمیتونم ببخشمشون که تو شرایطی بدی به دنیام اوردن حسرت همه چی موند به دلم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ماها خیلی بی پشتیم

تو خدا رو داری عزیزم 

پشت و پناهت اونه

خدا پدرتو بیامرزه روحش شاد

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
کاری نکرد فقط به خاطر این نمیتونم ببخشمشون که تو شرایطی بدی به دنیام اوردن حسرت همه چی موند به دلم

مثل منی 

ولی من بخشیدم .....

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

منم خیلی دلم واسش تنگ شده 😔 کاش لااقل خوابشو ببینم

منم

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

یکی دیگه میاود قسمت تو اینه

شاید اگه یه جای دیگه به دنیا میومدم اینقد غمگین نبودم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

غمگین‌بودن حق ماست

حق من نیست این همه ادم هم سن من خوشحالن چرا من نه صرفا چون اینا خانوادمن

چرا منم میخام نمیاد خوابم حرف بزنم باهاش؟بگم چرا انقد زود رفت

من سال اول زیاد خوابشو میدیدم ، ولی الان فوقش درسال یکی دوبار بیاد بخوابم 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که