2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شل نکن،شما هم رسمی باش خودش میاد سراغت

اخه من همیشه رسمی حرف زدم

ولی خب از یکی از دوستاش شنیدم از من خوشش میاد چون خیلی بدرفتاری کردم می ترسه بیاد جلو

حالا من یکم اومدم رو بدم بهش اینجوری کرد دلقک

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊
نمیشه این برداشت و داشت که خودت و جمع کن و رسمی حرف بزن و حدت و بدون؟

عزیزم شما هم رسمی صحبت کردی گفتی آقای فلانی 

نگفتی ک فلانی جون 

اون اقاهم اگه میگفتم سلام سپاس گذارم چی اونوقت چ برداشتی میکردی؟؟؟این رسمی نبود؟ ؟؟  

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

عزیزم شما هم رسمی صحبت کردی گفتی آقای فلانی نگفتی ک فلانی جون اون اقاهم اگه میگفتم سلام سپاس گذارم چ ...

راستش 

از یکی از دوستاش شنیدم از من خوشش میاد چون خیلی بدرفتاری کردم می ترسه بیاد جلو

حالا من یکم اومدم رو بدم بهش اینجوری کرد دلقک

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊
اره خب عادت داره ولی شعورش نرسید بگه ممنون شما خوبین

عزیزدلم شما کار ب اینش نداشته باش کارتو بگو و تمام 

بخدا اون حتی روحشم از این موضوع خبر نداره فقط ما دخترا هستیم ک دوس داریم مسائل رو سختش کنیم

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

راستش از یکی از دوستاش شنیدم از من خوشش میاد چون خیلی بدرفتاری کردم می ترسه بیاد جلوحالا من یکم اومد ...

عزیزدل خواهر 💋

حالا شما کارتو بگو ک ۳ نشه ب قولی 

بعد ب امید خدا حضوری کم کم شل کن ن ی دفه ای ک هوا برش داره

راستش از یکی از دوستاش شنیدم از من خوشش میاد چون خیلی بدرفتاری کردم می ترسه بیاد جلوحالا من یکم اومد ...

بعد حرف دوست واشنارو زیاد بهش تکیه نکن اگه بخواد خودش میاد جلو