2777
2789

ترجیحا خارجی 

ژانر هم زیاد فرقی نداره ولی معمایی طور و هیجانی بهتره 

از سال ۲۰۱۶ به بعد

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترسناک دارم میخای بگم بهت

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

نخوابیدی منم خوابم نمیبره صبج چند بلند میشی بری؟

ااحتمالا ۶، ۷ پاشم دیگه 

نه بیدارم هنوز اتفاقا خوابم میاد منتظرم یه نفر رو بیدار کنم دارو بخوره 😂😂

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
ترسناک دارم میخای بگم بهت

معمایی نداری😂

من ایرانی خنده دار بهت بگم اگه دوس داشتی ببین هتل

اونو پارسال سینما رفتم 

واقعا بامزه بود👌😂

ااحتمالا ۶، ۷ پاشم دیگه نه بیدارم هنوز اتفاقا خوابم میاد منتظرم یه نفر رو بیدار کنم دارو بخوره 😂😂

🥲خوابم نمیبره دوست داشتم ۵بیدارم شم کتابارو یه نگاه بندازم 

چون امادگی ندارم برای آزمون چیزه خاصی نخوندم گفتم حداقل شاید یه سری چیزارو بخونم به دردم بخوره

ولی نمیشه دیگه دیر خوابم برد 

از طرفی امروزم درسه خاصی نخوندم

تو چه ژانری

فرق خاصی نداره ولی هیجان داشته باشه

داستان ارواح سئول تخیلی دلهره آورThe Greatest Hits فانتزی رومانتیکه

عه چه جالب کره ای دوست دارم خیلی 

دومی هم کره ایه؟

🥲خوابم نمیبره دوست داشتم ۵بیدارم شم کتابارو یه نگاه بندازم چون امادگی ندارم برای آزمون چیزه خاصی نخ ...

منم یکم دیگه دارم به سمت تنبلی میرم متاسفانه حال روحیم زیاد خوب نیست