queen_of_moon مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 29 عنوان نسبت به خودم حس بدی دارم 91 بازدید | 20 پست 💔 امروز | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشیییم عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 334 هدف گذاری کن مستقل شو به خودت برس کتاب بخون پیشرفت کن:)))اینا هم بهت قدرت میده هم حس خوب
queen_of_moon مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 29 منم موهام وزه پرپشت هم که هست تنبلی تخمدان دارم برای همین پر موعم البته لیزر رفتم روی صورتم جوش و لک ندارم ولی روی بدنم آره بیشترم روی شونه و کمر البته یجورایی میگم اشکال نداره
ننه_قربون عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 2138 نسبت به خودت عشق و تعصب و حرمت قائل باش... حتی نذار خودت به خودت بد بگی چ برسه ب دیگری...یکی از جذاب ترین فاکتور های شخصیت آدما همینه ک طرف خودشو تا حدودی قبول داشته باشه... حتی روی زیبایی چهره هم تاثیر میذاره
queen_of_moon مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 29 منم حس میکنم مشکلاتی که دارم راجب بدنم زیاده
turkkk عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 2317 موهام وزه پرپشت هم که هست تنبلی تخمدان دارم برای همین پر موعم البته لیزر رفتم روی صورتم جوش و لک ندا ... من از گذشتم پشیمونم اینارو یکی عاشقت بشه قبول میکنهرل من صورتم لک داشت و موهام موخوره داشت همشو خودش برد درمون اینا حل شدنیه
پیشیییم عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 334 موهام وزه پرپشت هم که هست تنبلی تخمدان دارم برای همین پر موعم البته لیزر رفتم روی صورتم جوش و لک ندا ... موجاتون با کراتین حل میشه صورتم با لیزرهرچند ک مشکل بابد از ریشه حل کرد تبلی تخمدانتون خوب بشه جدش هاتم از بین میره عزیزم هورمونیه اسکراب بدن استفاده کن عالیه
queen_of_moon مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 29 من از گذشتم پشیمونم اینارو یکی عاشقت بشه قبول میکنهرل من صورتم لک داشت و موهام موخوره داشت همشو خودش ... جدی ؟ واسم خواستگار میاد ؟ خب حس میکنم کسی اندازه من مشکل نداره
turkkk عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 2317 جدی ؟ واسم خواستگار میاد ؟ خب حس میکنم کسی اندازه من مشکل نداره به خدا حتی میگه به دندونت دست نزن خودم میبرم کامپوزیت یکی واقعا بخادت همه کار میکنه
queen_of_moon مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 29 موجاتون با کراتین حل میشه صورتم با لیزرهرچند ک مشکل بابد از ریشه حل کرد تبلی تخمدانتون خوب بشه جدش ه ... خب ببین آرگان میزنم و اینا قراره برم کراتین ولی ببین ناراحتم قبلا یعنی بچگی موهام اینطوری نبود ناراحتم موهام پرپشت بود موجدار بود میدونی دوست دارم حالت موجدار جوری که بچه بودم رو حفظ کنه
queen_of_moon مدیر استارتر عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 29 به خدا حتی میگه به دندونت دست نزن خودم میبرم کامپوزیت یکی واقعا بخادت همه کار میکنه حس میکنم مشکلاتم غیرعادیه