2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم

موهام وزه پرپشت هم که هست 

تنبلی تخمدان دارم برای همین پر موعم البته لیزر رفتم 

روی صورتم جوش و لک ندارم 

ولی روی بدنم آره بیشترم روی شونه و کمر البته یجورایی میگم اشکال نداره 

نسبت به خودت عشق و تعصب و حرمت قائل باش... حتی نذار خودت به خودت بد بگی چ برسه ب دیگری...

یکی از جذاب ترین فاکتور های شخصیت آدما همینه ک طرف  خودشو تا حدودی قبول داشته باشه... حتی روی زیبایی چهره هم تاثیر میذاره

موهام وزه پرپشت هم که هست تنبلی تخمدان دارم برای همین پر موعم البته لیزر رفتم روی صورتم جوش و لک ندا ...

من از گذشتم پشیمونم اینارو یکی عاشقت بشه قبول میکنه

رل من صورتم لک داشت و موهام موخوره داشت همشو خودش برد درمون اینا حل شدنیه

موهام وزه پرپشت هم که هست تنبلی تخمدان دارم برای همین پر موعم البته لیزر رفتم روی صورتم جوش و لک ندا ...

موجاتون با کراتین حل میشه 

صورتم با لیزر

هرچند ک مشکل بابد از ریشه حل کرد تبلی تخمدانتون خوب بشه جدش هاتم از بین میره عزیزم هورمونیه اسکراب بدن استفاده کن عالیه  

من از گذشتم پشیمونم اینارو یکی عاشقت بشه قبول میکنهرل من صورتم لک داشت و موهام موخوره داشت همشو خودش ...

جدی ؟ 

واسم خواستگار میاد ؟ 

خب حس میکنم کسی اندازه من مشکل نداره 

موجاتون با کراتین حل میشه صورتم با لیزرهرچند ک مشکل بابد از ریشه حل کرد تبلی تخمدانتون خوب بشه جدش ه ...

خب ببین آرگان میزنم و اینا قراره برم کراتین ولی ببین ناراحتم قبلا یعنی بچگی موهام اینطوری نبود 

ناراحتم موهام پرپشت بود موج‌دار بود 

میدونی دوست دارم حالت موج‌دار جوری که بچه بودم رو حفظ کنه