2777
2789

سلام، میدونم تاپیکم طولانیه اما اگه حوصلتون شید لطفا بخونید جواب بدید بهم

من کنکوریم و از وقتی رفتم کلاس اول فوق العاده فشار رومه از طرف مامانم و خانوادش اینجوریم نیست پزشکی چیزی باشنا نه همه کارمند

مثلا از کلاس اول کتک میخورم سر غلط املایی نه که اروما محکم، و سر چیزای خیلی مسخره ی دیگه  کلی چیز بدتر که نمیخوام اینجا درموردش حرف بزنم... خلاصه الان همه استرسا و فوبیاهای بچگیم زده بالا.... واقعاااا بد عصبانی میشم و سر هر چیزیم عصبانی میشم همشم سر مامانم خالی میکنم و کارایی که بچه بودم اذیتم کرده بهش یادآوری میکنم 

واقعنم دست خودم نیست من کلا بچه ساکتیم پشیمونم میشم بعدش سریع معذرت خواهی میکنم

موضوع اینه ما خیلی دعوت می‌کنیم ولی امروز دعوامون انقدر بد بود که من حس میکنم معذرت خواهی کافی نیست کسی میدونه چطور میتونم از دلش در بیارم؟ 

منم به شدت دعوا میکنم باهاش داد بیدار میکنم 

غرورم اجازه نمیده معذرت خواهی کنم

بعد میشینم مثل سگ 😭میکنم تو دلم قریون صدقش میرم

ولی کلا بهت بگم از وقتی اسم کنکور اومد خونه ما ما هر روز باهم دعوا داشتیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم به شدت دعوا میکنم باهاش داد بیدار میکنم غرورم اجازه نمیده معذرت خواهی کنمبعد میشینم مثل سگ 😭میک ...

ببین من تو بچگی مثلا اگه یه مهمون بچش میومد وسیلمو خراب می‌کرد منو میزدن که چرا دادی بهش 

اگه نمی‌دادم دوباره منو میزدن که چرا ندادی بهش

واقعا امسال حس میکنم نمیتونم تحمل کنم بریزم تو خودم

ببین من تو بچگی مثلا اگه یه مهمون بچش میومد وسیلمو خراب می‌کرد منو میزدن که چرا دادی بهش اگه نمی‌داد ...

الهی عزیزم🥲چقدر خوب که با این حال مهربونیتو از دست ندادی نسبت بهشون 

منم اصلا نمیتونم تحمل کنم سره کوچکترین چیزی قیامت میکنم خیلی دلش میکشنه میترسم سرم بیاد 

الهی عزیزم🥲چقدر خوب که با این حال مهربونیتو از دست ندادی نسبت بهشون منم اصلا نمیتونم تحمل کنم سره ک ...

آخه من کلا تا پارسال حتی حرفم نمیزدم برام مهم نبود یعنی 

ولی خوب مثلا این دفعه سر دعوا واقعا حرفای بدی زدم 😓

حس میکنم چیزای الکی خیلی برام مهم شدن واقعا نمیدونم چیکار کنم

خودتو الکی ناراحت نکن شرایطمون واقعا بده حق داریم درک بشیم

خوب درک نمیکنن تو این بدبختی انتظار دارن ما درکشون کنیم😭🤦🏻‍♀️واقعا خانواده های ایرانی رو نمیفهمم

خوب درک نمیکنن تو این بدبختی انتظار دارن ما درکشون کنیم😭🤦🏻‍♀️واقعا خانواده های ایرانی رو نمیفهمم

دقیقا خیلی بده

بعد میگن مگه زمان ما کنکور نبود 

هی من جز میزنم فرق داره و فلا ما باید تو ۳۰روز ۲۲تا نهایی بدیم که هر کدوم مثل کنکوره و فلان تراز و اینا 

سوالایی زمان اونا واقعا مسخره بوده بعد اصلا درک نمیکنن قکر میکنن الانم کنکور مثل اونموقع هست 

نمیفهمن انقدر مسئله بزرگی شده هر شب تو تلویزیون و اخبار دارن در موردش حرف میزنن

دقیقا خیلی بدهبعد میگن مگه زمان ما کنکور نبود هی من جز میزنم فرق داره و فلا ما باید تو ۳۰روز ۲۲تا نه ...

واقعا از صمیم قلب حرفتو درک میکنم مخصوصا اگه پشت کنکور باشی

بدترین حالته نه دوستی داری باهاس حرف بزنی نه هیچ کس دیگه ای 

فقط خودتیو خودت و تحمل یک سال کنکور 

واقعا از صمیم قلب حرفتو درک میکنم مخصوصا اگه پشت کنکور باشیبدترین حالته نه دوستی داری باهاس حرف بزنی ...

دقیقا خیلی بده درک نشی

تو چیکار میکنی خوب میخونی؟ 

پشت کنکوری؟ 

چند ساعت میخونی راضی هستی؟ 

رشتت چیه 

دقیقا خیلی بده درک نشیتو چیکار میکنی خوب میخونی؟ پشت کنکوری؟ چند ساعت میخونی راضی هستی؟ رشتت چیه

آره پشت کنکورم 11 ساعت میخونم 😅تو چی 

وقتی پشت کنکور میمونی یه حالت بدی داره مدرسه نمیری که ببینی بقیه دارن چطور میخونن