2777
2789
عنوان

همه چیمو دادم ماشینم پس اندازم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست
برای کاری که واسه عشقت کردی باید حالت خوب باشه نه بد.... ارزش عشق ارزش طلا و ارزش وقتت که باهاش پول ...

درسته به فکر رفتم که من اگه عشقو هم از دست میدادم صد برابر این ناراحت میشدم..همه چیو با هم نمیشه داشت انگار..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی یه لحطه فکر کردم این تاپیکو من زدم.منم با عشقم ازدواج کردم خیلی دوسش دارم ولی داریم حونه میحریم ...

چه جالب که شما هم این شرایطو داری

من خانوادمم اخه ناراحتم میکنن دوست دارم پیششون سربلند باشم ولی الان ..

خب اشکال ندارع بعدش کم کم ماشین می‌خرین شوهرت مرد قدر نشناسی نیست که؟

نمیدونم 

این حرفش فقط واسم سنگین بود 

من اوایل رابطه گفته بودم عروسی نمیخوام

الان ولی میخوام

بهم میگه تو قبلا اینطوری نبودی زدی زیر حرفت..

ارزش نداره گاهی حس میکنم اینهمه از خودگذشتگی

چه جالب که شما هم این شرایطو داریمن خانوادمم اخه ناراحتم میکنن دوست دارم پیششون سربلند باشم ولی الان ...

توام مثل من همش فکر این هستی که بقیه چی میگن یه حالت کمالگرا داری و فکر بقیه برات مهمه . من خیلی رو خودم کار کردم که سعی کنم نظر بقیه برام مهم نباشه . اخه اصلا مهم نیست، مهم ارامش منو شوهرمه اینکه باهم به هدفامون برسیم دیر یا زود همه چی درست میشه 

نمیدونم این حرفش فقط واسم سنگین بود من اوایل رابطه گفته بودم عروسی نمیخوامالان ولی میخوامبهم میگه تو ...

اره ارزش ندارع

بگو الان بهش فکر که میکنم یه شبه و دلم میخواد تجربه کنم

توام بهتره که فکر باشی

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
اخه من دیگه ۳۰ سالمه همش عجله دارم میترسم برای بارداری مشکل پیش بیاد..همش پیگم کاش با یه مرد پولدار ...

یک عصرانه تو تالار بگیرین و همون بشه عروسیتون. سرویس نقره بنداز و با یک جشن کوچیک برو سر خونه خودت و اقدام کن برای بارداری. کم کم لوازمم میخری

به نظرم داری غصه الکی میخوری 

دو سال دیگه با این تورم قسطات خیلی سبک میشه یه خونه هم صاحب شدی

بعدم قیاست با بقیه اشتباهه من تو این سی سالی که از خدا عمر گرفتم ندیدم همون اول ازدواج کسی خونه به نام زنش بکنه