2777
2789
عنوان

زخم مکرر زبان😭

86 بازدید | 17 پست

۴ماهه هی زخم میشه ی طرف زبونم از حالت عادی خارج شده ریدم به خودم 💔😭میدونم مریضی زهرماری و بدیه ولی ب مامانم نگفتم هنوز ک بریم نمونه برداری و دکتر...😭😭چ غلطی کنم خدایاااااا💔😭

....🥀😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نترس مامان منم زخم زبون داشت گود شده بود یه سمت و فرو رفتگی کامل ،خیلی رعایت غذایی کرد و مرتب تحت نظر پزشک ۷۲ روز گذشت درمان نشد دکتر عوض کردم با لیزر زخم برداشت هم نمونه برداری شد و روی زخم کامل بسته شد و شکر خدا جواب نمونه سالم اومد الان از مرداد تحت نظر پزشک نگران نباش  

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
نترس مامان منم زخم زبون داشت گود شده بود یه سمت و فرو رفتگی کامل ،خیلی رعایت غذایی کرد و مرتب تحت نظ ...

خیلی میترسم از خواب و خوراک افتادم بخدا😔😭

....🥀😭

خیلی میترسم از خواب و خوراک افتادم بخدا😔😭

نترس بجاش یه دکتر خوب برو من مامانم از اول اگر دکترش خوب بود بنده خدا این همه مدت اذیت نمیشد ،عکس بفرست از زبونت خیلیا تجربه مفید دارن

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌