2777
2789
عنوان

توجه مردی که همسن بابامه

99 بازدید | 12 پست

سلام به همگی لطفا راهنماییم کنین 

😑خیلییی دلم میخواد مثبت فک کنم ولی یکی از همکلاسی های دانشگاهم که مردی ۴۵ خورده ای بخش میخوره سن داشته باشه حس می‌کنم خیلی زوم کرده رو من نگین خیلی حساسم حتی این قضیه رو به پدر و مادرم گفتم اونا میگن من بد فکر میکنم جمعیت کلاسمون خیلی زیاده و من هنوز نصف همکلاسی هامو نمیشناسم 

اسم و فامیلی هاشون رو نمیدونم ولی این مرده فامیلیم رو سرکلاس دقت کرده و فهمیده یکسری برگشت گفت میتونم شماره تون رو داشته باشم واسه جزوه گفتم ن من جزوه ندارم

سر امتحان داشت امتحانشو میداد میرفت تا منو دید کنارم وایستاد یکی دو دقیقه بهم خیره شد بد گفت پاشو امتحان رو بده بیا بیرون من هنگ کردم حتی دوستامم تعجب کردن فکر کردن من میشناسمش درصورتی که اینجوری نیست 😐یکی دیگه شون گفت خیلی خودشو می‌چسبونه حتی دوستامم شک کردن به حرکاتش🫠💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلشوره گرفتم یکسری خودمو زدم به اون راه اومد دوباره سلام کرد🫠این عادیه؟!! نکنه من خیلی کم میرم تو جامعه واسه همین از کاه کوه ساختم امیدوارم اینجوری که فک میکنم نباشه😰