2777
2789
عنوان

شرمنده اگر حالم خوب نیست

80 بازدید | 11 پست

شرمنده که افسردگی دارم و اینجا زیاد فعالیت می کنم چون افسردگی باعث گوشه گیریم شده و بیکاری     شرمنده  اصلن وجود دارم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرانده که ذهنم درگیره چون آنقدر رفتم تو فار منفی که تا نفهم تهش رو ول نمی کنم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بقیه باید شرمنده باشن که باعث افسردگی ات شدن

کنور ريشش بود 

کنور ريشش بود

کنکور .فدای سرت . زندگی مگه فقط درسه

درس بخشی از زندگیه 

من خودم یه دوستی داشتم خیلییی زرنگ بود موقعه کنکور حالش بد میشد و استرس می‌گرفت سه سال قبول نشد.

آخر رفت سر کار ، ازدواج کرد بعد درس خوند.

یه وقتایی باید به خودت فرصت بدی و دوباره شروع کنی

کنکور .فدای سرت . زندگی مگه فقط درسهدرس بخشی از زندگیه من خودم یه دوستی داشتم خیلییی زرنگ بود موقعه ...

وسواس درسی شروع شد 

برو پیش مشاور از پدر و مادرت کمک بگیر

من مشکل زیا دارم

برو پیش مشاور از پدر و مادرت کمک بگیر

شکاک هم هستم