2777
2789

صدای تلوزیونتون عادی هست؟ منظورم واضح و با کیفیته هست مثل اون  تلوزیون سامسونگ های که قبلا داشتیم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه به چی ؟ جدیدا تلوزیون نخریدن یا کیفیت صداش خوب نیست؟

ببین جدیدا نه ولی هفت هشت سال پیش یه ایکس ویژن خریدیم اونقدر صداش بد بود ک اسپیکر گرفتیم براش. بعد ی مدت عادت کردیم به صداش

ولی میرفتیم جایی بنظرمون صدای تلویریون خیلی متفاوت میومد

بعد ی مدت هم عوض کردیم

اگ صدا خیلی براتون مهم هست حتما برید از نزدیک ببینید یا یه اسپیکر کنارش بخرید

ببین جدیدا نه ولی هفت هشت سال پیش یه ایکس ویژن خریدیم اونقدر صداش بد بود ک اسپیکر گرفتیم براش. بعد ی ...

عوض کردین جاش چی خریدن‌؟

این تلوزیونه صداش یه جوریه انگار صدای زمینه و اهنگ بلند تر از صبحتها هست نمیدونم یه جورای سردرد میشم

شایدم من اینجور فکر میکنم خواهرم میگه شاید مشکل از فیلم هاست

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
چه مارکی گرفتین ؟ انگار صدای همشون مشکل داره

ما دوساله جی پلاس داریم بازن داداشم باهم خریدیم  افتضاحه بخدا دوبار تعمیر رفته همین چندروز پیش دوباره ۳ونیم خرجش کردیم اینقدر سرعت عملش توعوض کردن کانالا کمه که حد نداره هنگ میکنه دیر روشن میشه خلاصه خود تعمیر کاره گفت بیشترین تعمیری تلویریونای ما جی پلاسه پولتون وتو چاه ریختین‌ ...مال زن داداشمم بی علت رنگ قاطی کرد پنلش سوخت 

ما دوساله جی پلاس داریم بازن داداشم باهم خریدیم افتضاحه بخدا دوبار تعمیر رفته همین چندروز پیش دوبار ...

واااااای 

تعمیر کاره نگفت بین ایرانی ها نسبتا  چه مارکی بهتره؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
عوض کردین جاش چی خریدن‌؟ این تلوزیونه صداش یه جوریه انگار صدای زمینه و اهنگ بلند تر از صبحتها هست نم ...

ما سامسونگ گرفتیم

خودت میتونی بری صداشو یکم زیر و بم کنی

برو تنظیمات تغییر بده.

ولی خب گفتم مشکل اش با یه اسپیکر چهارصد پونصد تومنی برطرف میشه