2777
2789
عنوان

کراشم جواب رد داد بهم😅💔

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 32 پست

دوسه ماه دیگه یادت میره

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
خوب نمیدونم چطور باید میگفتم اولین بارم بود به یه نفر ابراز علاقه میکردم😢😢😢

تحربش عهزیزم ،باید نزدیک شی کم کم ببنی مزه دهنش چیه شاید اصلا باکسیه

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تحربش عهزیزم ،باید نزدیک شی کم کم ببنی مزه دهنش چیه شاید اصلا باکسیه

گفت با کسی نیست نمیدونم 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

درسته کارش بد بوده ولی بازم دمش گرم سواستفاده نکرد از این حست، اگ بخوایم منطقی باشیم همونطور ک وقتی پسر به دختر پیشنهاد میده، دختر میتونه رد کنه، برعکسشم همینطوره، عزیز دلم سعیکن فراموشش کنی

مطمئن باش رل داره که اینطوری رفتار کردهحتی ممکنه خودش جوابت رو نداده باشه رلش جوابت رو داده باشه

تو اینیستا زنگ زد حرف زدیم

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

گفت با کسی نیست نمیدونم

از این خودشیفته ها بوده پس

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

بیخیال عزیزم فدای سرت

همین که اینقدر جسارت داشتی یه حرکتی زدی و‌تکلیفت مشخص شد خوبه

ایشون هم شخصیت داشتن مثل ادم جواب رد میداد

دیگه بهش فکر نکن بهترش میاد♥♥♥ 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

ببین منم ب یکی گفته بودم ردم کرد

الان میبینمش عنممم میگیره میگم خاک تو سرم ب این رفتم گفتم اخه😐😐یمدت دیگ بگذره میخندی بخدا ب همه اینا

و اینکه اصلاا فکر نکن ایررادی داری ک رد کرد عزیزم اصلا همچین چیزی نیست بقول گفتنی گاهی وقتا تو بهترین سیب دنیایی اما اون یه میوه دیگه دوست داره پس ایراد از تو نیست

🌼💛🍭🐥
کاش اینکارو نمی‌کردی من یکبار اینکارو کردم مثل خر پشیمون شدم بعد البته چند سال پیش الان از عشق بمیرم ...

یه عده از پسرای ایرانی کلا یه غرور کاذبی دارن😅

شماهم غصه نخور ارزشش رو ندارن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یه عده از پسرای ایرانی کلا یه غرور کاذبی دارن😅شماهم غصه نخور ارزشش رو ندارن

نه بابا اون موقع بچه بودم الان حالمم از قیافه پسره بد میشه بخدا

ولی اون منو میبینه مثل چی زل میزنه بهم 🤣