2777
2789

امروزم عروسیه کسی دعوت بودم ک همسن و سالمه ،فامیلمه ولی خب دبستان تویه مدرسه بودیم وای خدا یعنی زمان انقد زود گذشت؟یعنی الان بزرگ شدم ک همسن و سالام دارن ازدواج میکنن؟نمیخوام یه فرد بزرگسال حساب بشم بااینکه از مدرسه متنفرم ولی نمیخوام باورکنم که سال دیگه مدرسه نمیرم چرا انقد زود گذشت؟یه چشم بهم زدم دیدم بزرگ شدم😔قشنگ تفاوت رو حس میکنم جایگاهم بین مردم عوض شد دیگه تومراسما بجا اینکه بادختربچها حرف بزنم و بازی کنم زنها میان باهام هم صحبت میشن دیگه وقتی وارد یه جمعی میشم قرار نیست ازم انتظار سلام نداشته باشن و کله‌ام رو بوس کنن برم تو 😭😭وایییی نمیخوامممممممم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من امسال تازه دیپلم گرفتم 

دوازدهم تموم کردم 

قبلنا فکر میکردم ۱۸ سالگی یعنی آزادی یعنی هرکاری ک دوست داری انجام بدی ولی بعدش فهمیدم گ نه 

بزرگسالی به معنی اینکه هرکاری دوست داری انجام بدی نیست 

بلکه بابد پای عواقب هرکاری هم ک انجام میدی بمونی 

تا میتونی کینه آدمای منفور از خودت دور کن 

درس بخون درس بخون برو دانشگاه در کنارش اگه زنگ باشی میتونی بری سرکارم 

۱۰ هبچ میزنی همسن سالاتو 

اما اگه نه رشته خوبی نیاوردی بشین باز بخون جا نزن یه رشته مسخره نخون 

اگه هم به درس علافه نداری گوشت بدهکار حرف هیچکس نباشه 

نرو کلی راه پیشرفت دیگه هست فقط اینو بدون این زندگیه توعه هیچکس نمیتونه براش تصمیم بگیره 

من امسال تازه دیپلم گرفتم دوازدهم تموم کردم قبلنا فکر میکردم ۱۸ سالگی یعنی آزادی یعنی هرکاری ک دوست ...

دقیقا خیلی باهات موافقم ن درسمو ادامه میدم تا بیینم چی میشه

چی قبول شدی؟دانشگاه رفتی یان؟