2777
2789
عنوان

امشب رفتیم خونه خالم دوتا عروس داره عروس دومی مثل خدمتکار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 8479 بازدید | 141 پست
درستاما انصاف خانواده شوهرچیشده؟؟؟جاری خرچی میگه؟؟؟این بی پناه،براهمون سکوت کرده

کاش کاری ازدستم برمیومد براش میکردم من این چیزارو میخونم اعصابم بهم میریزه

اینایه روزی یجایی خوب جوابشونومیگیرن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسم کاربراتور رو واسه همچین روزی حفظ نکردم اما اگر به اون خانم گفتم جدا شو مشخص بود شوهرش بهونه میگی ...

من اصلا شمارو نمیشناسم 

فک کنم متوجه حرفم نشدی 

ببخشید ♥

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شما ببخش فردا اگه شد تو ضیح میدم براتون

سلام منم به اون خانم گفتم جدا بشه چون شوهرش وحشی بود خانمه هم کار می‌کرد و هم کتک و فحش میخورد.اما این خانم انگار جاش از قبل بهتر شده و راضیه و کار میکنه که اینا هم ازش راضی باشند 

خدا به خانواده شوهرش و شوهرش کمی وجدان بده انشالله.

شما ببخش فردا اگه شد تو ضیح میدم براتون

آخه یه کاربر میگفت چرا میگید طلاق بگیره. اینا همه هر چی شوهرشون بگه میگن چشم بعد به شما اینطوری یاد میدن که طلاق بگیر و از این جور حرف ها ...فکر کردم شما بودین

اصلا خونه نمیاد محل کارش اتاق داره یه آدم ولگرده دیگه خودت تا تهش برو

فکر کنم دختره اومده کارگری و راضیه ولی شما بازم با خالت و اون عروسه صحبت کن بگو گناه داره بی کس و کاره اما خدا رو داره بترسون  از عقوبتش.

کاش کاری ازدستم برمیومد براش میکردم من این چیزارو میخونم اعصابم بهم میریزهاینایه روزی یجایی خوب جواب ...

کاش میشد

این آدم به معنای واقعی بی کس ومظلومه

امیدوارم بزودی جواب کارشونوپس بدن

این زن نفس راحت بکشه از دستشون

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

ریز ریز با خاله ت صحبت کن که خاله شما دارین در حقش نامردی می کنین و میگین خودش می خواد؟ این زبون بسته س با کمترین حق و حقوق اومده بیتشرین میزان کار رو ازش می کشین. چرا باید جلوی درخونه هاتون رو تمیز کنه؟
یه جورم بگو که فکر نکنه دختره باهات درددل کرده بلکه بفهمه خودت متوجه شدی

رنج زن تمامی ندارد...

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینم اش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۳، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

بعضیا اومدن تو دنیا که بدبخت وکارگر باشن 

درست که ماباید به هم احترام بزاریم وکسی وحمال خودمون نکنیم 

ولی هر کی دولا بشه ازش سواری میکشن ادما باید به خودشون احترام بزارن 

این حمالی کردن عروس اگر نصفش تقصیر بقیست .نصفشم تقصیر خودش