2777
2789
اگه مستقلی و سرکوب نشدی از داشتن در آمد خودت فقط حقوقی که حقته رو بگیر مهریه واقعا معامله است

شما بهتر از خدا میدونی؟!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نظرت رو خواستم؟استارتر پرسید من نظرم رو گفتم میتونه روش فکر کنِخوشت نیومد برو مهریه بگیر

هر جا نظرت رو خواستن قبلش خوب فکر کن،رضای خدادند رو درنظر بگیر و نظر درست بده دختر خوب!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من ۱۰۰۰ تا شاخه رز سفید هم دارم😂😂

من به اندازه تولدم گل رز😅

و تولدش شاخه نبات🤣🤣

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نظر من مال منِ

باشه گلم.اما هرگز به حقوقی که خداوند بهت داده شک نکن چون قطعا بهتر از هرکسی میدونه مخلوقاتش به چه چیزی احتیاج دارن

میگم کجا جا بدیم این گل هارو

پولشون بگیریم😁

تخفیفم میدیم...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
فکر‌بدی نیست شاخه ای ۹۰ هست شهر‌ما رز😂

۷۰ بگیر، خیرشون ببینی🤣🤣