2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هیچ عنوان

نه جای خیلی گرون نه جای خیلی ارزون نرو

والا مواد مصرفی کراتین و احیایی که میخریدم حدود دوسال پیش هرکدوم بالای ۳ یا ۴ درمیومد برای هرمو حداقل پول موادش باید ۷۰۰ باشه بدون دستمزد تازه

کراتین کار ۱۰ ساعت میانگین سرپاست یعنی پول دستمزدشم نمیگیره اینشکلی

مگه اینکه اصلا مواد خوبی نزنه 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
من اصلا سر در نمیارم این اسپری که میگی ضرر داره؟

نه خوبه ولی باید تا اخر اخر بزنی چون قطعش کنی همه موهایی که رشد دوباره کرده به واسطه اون اسپری

ریزش پیدا میکنه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
شما کراتین کاری؟

بودم الان دیگه کار نمیکنم

معمولا قیمت مو تا سر شونه برای یک کراتین کار تازه کار اگه کراتین باشه حدودا ۲ تومن اگه بوتاکس یا پروتئین باشه حدودا ۱۵۰۰

این البته قیمت سال پیش بود که کار میکردم ولی بازم همین قیمتا خیلی منطقی تره تا ۷۰۰ تومن چون اصلا مواد خوب اینجوری گیر نمیاد همین چندروز پیش ی کراتین صد میل خریدم برای خواهرم از برند پرایم که نسبتا خوبه ۷۵۰ شد! تازه فقط ۱۰۰ میلش که موی ینفرو جواب میده 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
تا آخر یعنی چی؟آخر عمر؟😂واسه همین بعضیا ریزش شدید میگیرن؟

تا وقتی که میخوای موهات پرپشت باشه

تازه بعد یه مدت پوستت مقاوم میشه بهش موها میریزه

اره حدودا اینو میزنن

موهایی که قرار بوده بریزه که نمیریزه

مو جدیدا هم در میاد

بعد یهو قطع میکنه جفت میریزه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
بودم الان دیگه کار نمیکنممعمولا قیمت مو تا سر شونه برای یک کراتین کار تازه کار اگه کراتین باشه حدودا ...

منون عزیزم وقت گذاشتی جواب دادی پس نمیرم اونجا 

من موهام موخوره داره ده ساله و آسیب دیده ست هم وز شده هم کشسانی داره توی این ده سال یکی دو بار هم پسرونه کوتاه کردم ولی باز تا بلند شده موخوره گرفته البته من رسیدگی نمی کردم بهشون چون دو تا بچه ی کوچیک داشتم الان خواستم یکم برسم ولی قیمتا رو نمی دونستم