2777
2789
گفتن پول جایزه هاش و پس انداز خانواده ش. قیمت تریلی پنج شش میلیارده فکر کنم

نه میلیاردو نیم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما جور میشه که خدا به دلت انداخته حس خیلی خوبی گرفتم از خوش قلبی تون یه روز تحقق این آرزوتون رو تا ...

ممنونم عزیزم.توکل بخدا یه پولی باید یکی بهم بده نیتم همینه.همسرمم نظرش همینه اینکارو انجام بدم🙏🙏🙏🙏

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

سلام 

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

معلومه پدرش زحمت کشیده بچه رو با خون دل ورزشکار کرده میدونی چقدر هزینه میکنن تا بچشون به اینجا برسه همچین پدرایی رو باید رو سر گذاشت نه مثله پدر مادر ما که جز تولید مثل هیچی بلد نبودت نه یه ورزشی فرستادن نع کلاس زبانی فرستادن که حداقل الان آدم دستش تو جیب باشه نه هزینه کردن برامون چهار تا کتاب بخرن بریم دانشگاه الان یه عالمه انتظار دارن ازمون

من اصلا دلم نمیخاد جای پدر یا مادری باشم ک بچم چیزی برام بگیره

دقیقا منی.دخترم شیرشو نخورده بود اوره بود برام بخاطر روز مادر .شیری که سهم خودش بود ولی من نخوردم گفتم یه نقاشی بکشی کافیه خودت بخور

خدایا